Hae tästä blogista

torstai 1. maaliskuuta 2012

Koirakahvila avattu Tampereelle

 koirakahvila1

Uutuus: Koirakahvila Vainussa on oma ruokalista hauvoille

01.03.2012 - 09:45
Kuninkaankadun varrella sijaitseva Vainu on kaupungin ensimmäinen virallinen koirakahvila. Kahvila aukeaa tänään torstaina.
Vuoden alusta on sallittu koirien tuominen kahvilaan, mutta Vainu on varmaankin ainoa paikka Tampereella – ehkä koko Suomessakin, jossa on koirille oma menu.
Koirakahvilan pitäjä Sari Kananen piirtää kahvilan liitutaululle joka aamu koirien oman ruokalistan. Päivittäin hän aikoo tarjota kolmesta–viiteen välipalavaihtoehtoa, jotka eivät korvaa normaalia ruokaa. Koirien ”leivokset” maksavat 50–80 senttiä kappale, ja niistä voi valita haluamansa setin.
– Koirien ruokareseptit ovat salaisia. Minulla on hyviä lähteitä, joita olen hyödyntänyt. Toiset koirat varmasti tykkäävät niistä.
Myös hänen myyntiin valitsemansa koiratarvikkeet ovat luksusta lemmikin arkeen. Niitä ei välttämättä muualta saa.
Toki Kuninkaankadun pikkukahvilaan saa tulla ilman koiraakin, jos haluaa silitellä karvakuonoja.
Sen sijaan kissojen on parasta pysyä poissa, sillä niistä koirat eivät välttämättä tykkää, ja voisi kissallakin olla kuumat paikat.
Koirakahvila Vainussa on käytössäännöt koirille. Koiran pitää olla kiinni remmissä, ja sen pitää osata käyttäytyä kunnolla. Seinillä on koukkuja, joihin koiran voi kiinnittää, jos haluaa lukea lehtiä.
– Koiran käytös on omistajan vastuulla, joten tämän pitää tuntea oma koiransa. Koiran pitää esimerkiksi osata syödä niin, ettei se ala puolustaa ruokaansa.
– Vainu on virallisesti koirakahvila. Kukaan ei tule sanomaan, että ulos. Myöntyvä vastaus on annettu jo valmiiksi.
Sari Kananen valitsi huolella liikepaikkansa, sillä Kuninkaankadun tienoolla koiria riittää. Lähellä ovat Hämeenpuisto, Pyynikki ja Pispala, joissa koiria vasta riittääkin.
Päivi Vasara
Moro
http://moro.aamulehti.fi/2012/03/01/uutuus-koirakahvila-vainussa-on-oma-ruokalista-hauvoille/

Tuonne pitää päästä pian! Kahvilan osoite ja aukioloajat löytyivät naamakirjasta:

Kuninkaankatu 31
ma suljettu
ti-pe 11-19
la 10-18
su 12-18

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti