Hae tästä blogista

keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Harrastuksia

Eilen kävimme aamupäivällä Pyryn ja Oonan kanssa koirapuistossa. Tarkoitus oli tutustuttaa perhoskoirat toisiinsa. Kaikki tulivat hyvin toimeen keskenään, eikä Oonakaan enää häiriintynyt Iineksen läsnäolosta ja Iines piti Oonaan tarpeeksi välimatkaa. Enimmäkseen koirat haistelivat paikkoja ja juoksentelivat välillä katsomaan isojen koirien puolella olevia lajitovereitaan.

Moi, mä oon Iines 10 kk.


Perhoskoiria: Pyry ja Oona.Illalla oli ensimmäinen käytännön kerta koirakoulu Kelmikkään vireyttä virikkeistämällä. Paikkana oli Pyynikin kesäteatterin parkkipaikka, jonne me päästiin lopulta busseista johtuvien vaikeuksien jälkeen. Koirat pääsivät kokeilemaan pujottelua jugurttiämpäreiden välistä, hyppäämään edellisistä ja tangosta tehdyn esteen yli, etsimään nameja vanhan suklaajoulukalenterin kätköistä ja nuuhkimaan minkä astian alla nami onkaan ja miten sen saisi sieltä pois. Lopuksi koirat saivat vielä pääsiäisyllätyksen: 6 munan kennoon laitettiin sanomalehdestä rutattuja "munia", joiden sisällä oli namia.
Osa tämän kerran jutuista oli vanhoja meille, Iines osasi jo hienosti pujotella ja hypätä. Uutta oli se, että pujottelu on hyväksi koiran kyljille. Se venytää niitä ja jos koira tekee toisen puolen pujottelun eri tavalla, siitä voi päätellä, että kaikki ei ole ihan hyvin.

Silmätippakuuri päättyi ja silmät voivat taas hyvin. Iines on jatkanut paastoaan ja syönyt aika huonosti kohta jo kaksi viikkoa. Se on laihtunutkin puoli kiloa. Koirien jauhelihakin jäi syömättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti