Hae tästä blogista

lauantai 31. maaliskuuta 2012

Pyöräkori ja käynti kaupungilla

Perjantaina lähdimme kaupungille katsomaan markkinoita. Tarkoituksena oli etsiä Iinekselle sopiva kori, jonka voisi kiinnittää pyörään. Ei löytynyt yhtään sinne päinkään olevaa, vaikka katsoimme kaikkien kolmen korikauppiaan valikoimat. Tässä on selvä markkinarako. Netistä löysin jo aiemmin tämän ihanan korin: http://www.zooplus.fi/shop/koirat/lelut/korit_taluttimet/kori/178192#more. Mutta 70 euroa tuntui aika paljolta. Tuohon saa jonkun kiinnityssysteeminkin tarakalle, mikä olikin itse ostetun korin kanssa se vaikein ongelma, miten saada kori pysymään pyörän matkassa. Nyt olen alkanut kallistua tuon korin suuntaan ja olen mittaillut yhtä toista koria malliksi. Kaipa Iines tuohon kaupan koriin mahtuisi? Eihän siinä kauaa joudu olemaan. Isompi kori maksaa jo 130 euroa, ja se on varmasti ihan liikaa.

Iines käveli kaupungilla jo kuin vanha tekijä, reippaasti eteenpäin kohti uusia tuoksuja. Matkalla näimme 11-vuotiaan mäyräkoiran, joka näytti karkeakarvaisen ja mustan lyhytkarvaisen mäyräkoiran sekoitukselta. Aika ilmestys! Kun nyt kerran oltiin kaupungilla, niin pitihän sitä poiketa koirakahvilaan. Tällä kertaa Iines sai pieniä luunmuotoisia nameja, joista se piti kovasti. Kahvilassa oli myös toinen samanikäinen koira. Se ja Iines leikkivätkin jonkin aikaa, kunnes piti pitää pieni erätauko, ettei nyt ihan mene villiksi.

Tänään Iines huomasi pihassa tuoreet rusakon jäljet ja olisi niin mielellään lähtenyt jahtiin. Kuuloaisti oli hetkellisesti pois päältä. Se laittoi miettimään, että mitenhän tuota kuitenkaan uskaltaa pitää vapaana. Tähän asti Iines on kuitenkin käyttäytynyt mallikelpoisesti ja siksi olenkin antanut sen olla harjun metsikössä vapaana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti