Hae tästä blogista

tiistai 5. kesäkuuta 2012

Näyttelymatka Tallinnaan

2.-3. kesäkuuta Tallinnassa järjestettiin Eestin voittaja 2012 -näyttely ja mäyräkoirien erikoisnäyttely. Passit mukaan ja eikun matkaan!

 Näyttelymatkalla oli mukana Iineksen lisäksi kuusi muutakin koiraa, mm. Perro-veli ja isosisko Tytti aiemmasta pentueesta. Koirulit matkustivat yhdessä kasvattajan auton takaosassa.

                                    Pikku-Iines istuu vasemmassa reunassa.

Laivassa hauvat jäivät autoon nukkumaan ja perillä Tallinnassa olimme perjantai-iltana. Lauantaina noustiin varhain, että ehdittiin saamaan telttapaikka näyttelykehän reunalta. Hyvä että oltiin ajoissa, kohta kaikki paikat olikin jo viety:


Näyttelykehiä oli ruohikolla ja radalla, ja keskellä pidettiin agilitykilpailut! Onneksi meidän kehä oli radalla, niin ei ainakaan märkyys haitannut Iinestä.

Viikonlopuksi oli luvattu pelkkää vesisadetta, mutta onneksi ennustus meni pieleen. Ihan muutama onneton pisara satoi koko aikana, muuten oli kyllä koleaa ja kovin tuulista.

 Odottavan aika on pitkä. Suuren osan päivästä koirat odottivat kopassaan, että jotain tapahtuu.

 Voittaja-näyttelyssä Iineksen tuomarina oli puolalainen Dorota Witkowska. Hän piti todella paljon Iineksestä - niin paljon, että valitsi kolmesta juniorinartusta Iineksen Eestin juniorivoittajaksi! Iines esiintyi todella hyvin, eikä vierastanut tuomaria yhtään.

 Eestin juniorivoittaja 2012: Iines 

(Tappijalan Brandy)!Sunnuntaina vuorossa oli mäyräkoirien erikoisnäyttely, jossa oli tuomarina italialainen Daniela Giannini. Pöydälläolo jännitti Iinestä tosi paljon, eikä ihmekään kun tuomari kävi vähän väliä tupakkatauoilla. Maassa seisominen sujui mallikkaasti ja Iines sijoittui hienosti luokkansa toiseksi.

PS. Eläinpassilla ei muuten tehnyt mitään, kukaan ei kysynyt sitä missään vaiheessa! Uskomatonta! Ja kaiken huipuksi passiin tarvittava leima hankittiin näyttelyalueen laidalle pysäköidystä pakettiautosta, jossa jonkin sortin eläinlääkäri hoiti homman viidellä eurolla. Että näin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti