Hae tästä blogista

perjantai 15. kesäkuuta 2012

Koiratanssia ja agilityä

No niin! Masu toimii taas normaalisti ja ruokahalu on valtava. Ollaan ehditty käydä agilityssä kaksi kertaa ja kerran koiratanssissa. Kyllä vain! :) Ehdittiin vielä kesken kaiken Tamskin koiratanssikurssille, vielä on kaksi kertaa jäljellä.

Iines oppi heti uutena temppuna koskettamaan kenkiäni tassuilla, kun sille tarjoaa jalkaa. Lisäksi opeteltiin erilaisia pujotteluja ja orava-istuntaa niin, että koiran etutassut tulee ensin laudan ja sitten vähitellen jonkun korkeamman telineen tms. päälle. Sitten takapuoli maahan ja siinä istutaan nätisti. Olen kokeillut sitä Iineksen kanssa muutamalla sanakirjalla.

Jalkojen koskettamisen Iines oppi nopeasti: meille jaettiin ensin pinkki tarralapput, jota koiran piti koskettaa. Sitten siirsin lapun kenkääni ja niin se vaan oppi tempun. Ensi kerraksi pitäisi olla jotain musiikkia mukana, iiks!

Agilityssä ollaan käyty nyt kaikki esteet läpi. Keinua kokeiltiin vasta kerran, eikä Iines ollut moksiskaan. Hyppyesteiden rimat nostettiin 35 cm korkeuteen. Niissä pitää vähän vahtia, ettei Iines oikaise riman alta. Nyt agilityssä keskitytään enemmän ohjaamiseen eli minunkin pitäisi osata jotain! Iineshän jo menee rohkeasti vaikka minne!

Lämmin ilma taitaa laiskottaa Iinestä: se makoilisi mieluusti vain sisällä. Ulkonakaan se ei oikein viitsisi lähteä pihaa pidemmälle. Kovasti se käy pissalla, jokohan juoksut kohta alkaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti