Hae tästä blogista

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Mätsäri III


Tämän kertainen Match Show oli Särkänniemen parkkipaikalla ja järjestäjänä oli Pirkanmaan Corgistit. Ja sininen nauhahan sieltä taas tuli. Oli kyllä aika uuvuttava reissu: kehät alkoivat kuudelta ja vasta yhdeksän jälkeen päästiin pois, vaikka ei edes päästy viimeisiin kehiin. Pentuja oli yli 50 ja siinähän sitä kestikin. Plussaa annan buffetin erittäin hyvistä ja halvoista antimista. Onneksi Tesla omistajineen oli mukana osallistumassa ja  pitämässä seuraa. Ja nähtiin paikalla myös tuttuja mäyräkoiriakin!

Vaikka kaivattua punaista nauhaa ei nyt saatu, näin miten arpapeliä koko mätsäritouhu on. Hyvin paljon riippuu siitä, kenen parina kehässä sattuu olemaan tai mitä tuomari nyt sattuu juuri sillä hetkellä päättämään. Iineksen kanssa meni kaikki muu hienosti, paitsi hampaiden katsominen pöydällä. Sitä Iines selvästi jännitti ja painautui minua vasten. Hampaat saatiin kuitenkin katsottua, eikä siinä mitään. Kumma vaan, kun viime kerralla Iinestä se ei jännittänyt ollenkaan noin paljoa. Iinekseen saa olla todella tyytyväinen, kun se kulki niin nätisti, vaikka sitä varmasti väsytti pitkä odottaminen.

                                  Kehässä.

                                   Pöydällä.

Iineksen "todistus":

yleisvaikutelma: erinomainen
kehäkäytös: hyvä
turkin kunto: erinomainen
liikunta: erinomainen
muuta: hieman ujo pöydällä

Arvosana-asteikko: erinomainen, hyvä ja tyydyttävä.

Vähän nyt alkoi mietityttämään, miksi kehäkäytöksestä tuli vain "hyvä". Ja mitä siinä oikeestaan edes arvioitiin? Noh, ihan sama. Nyt vaan pitäisi pian harjoitella hampaiden katsomista pöydällä. Vapaaehtoisia?

PS. Ruoka on maistunut vaihteeksi hyvin ja karvaa on alkanut lähtemään aika kivasti. Se on sitten karvanlähtökausi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti