Hae tästä blogista

maanantai 30. huhtikuuta 2012

Mahatauti jatkuu

Eipä ole ripuli asettunut ja edelleen saa kahden tunnin välein viedä Iinestä ulos. Tänään kävin ostamassa apteekista Biobak-nimistä maitohappobakteeria sisältävää lemmikkien täydennysrehua. Jauhetta sekoitetaan pieneen nestemäärään ja se sekoitetaan ruokaan. Olen antanut sitä jugurtin kanssa ja Iines söi sen ihan kuin ei mitään.
Olosuhteisiin nähden Iines voi erinomaisesti: se leikkii, tykkää olla ulkona ja syö ja juokin aika hyvin. Siksi en ole vielä vienyt sitä eläinlääkärille, mutta kyllä heti vapun jälkeen vien. Välillä tuntuu, etten kestä enää hetkeäkään ja haluan viedä Iineksen heti lääkäriin. Pitikin sattua juuri viikonloppu ja vappu tähän peräkkäin! Kuitenkin Iines on niin pirteä, ihan kuin ei mitään vaivaa olisikaan. Kunpa tämä nyt pian selviäisi! :(

1 kommentti:

  1. Toivottavasti sisko-plikka voi jo paremmin! Perro-poika oksensi kans tänään pari kertaa, mutta syynä lienee liiallinen ruohon/mullan/käpyjen syönti joilla autoin mammaa haravointihommissa... Olen niin innokas hortonomi että kaivaisin vaikka Kiinaan nurmikon läpi jos mamma ei aina kieltäisi. Nyt uni maittaa ketarat ojossa soffalla uunilohen jälkeen :)

    VastaaPoista