Hae tästä blogista

perjantai 5. heinäkuuta 2013

Uusi sadetakki


                                         Iines Bravan sadetakissa kokoa 2.

Tänään Tampereella satoi oikein kaatamalla. Sisällä sadetta pitäessä luin lehdestä, että Wuffissa on sadevaatteet tarjouksessa. Kun sateeseen tuli tauko, lähdettiin me Iineksen kanssa pyörällä ostoksille.

Ilman myyjän apua en olisikaan osannut etsiä Iinekselle sopivaa takkia. Kokeilimme Bravan ja Hurtan sadetakkeja. Hurtan mallistossa ei ollut Iinekselle sopivaa kokoa, ei varmaan myöhemminkään kannata sitten katsella niitä. Iines oli silti kyllä niin söpö Hurtan punaisessa sadetakissa. <3

Brava oli kuitenkin istuvampi ja paljon halvempi. Takki olisi voinut olla hitusen pidempi, mutta olkoon. Samoin värissä olisi voinut olla toivomisen varaa, mutta voihan sitä tuunata, jos mieli tekee... Hinta oli kuitenkin vain puolet Hurtan takkien hinnoista. Tärkeintä oli, että takki suojaa masun hyvin.


Otin Iinekselle viikonloppuherkuksi naudanmahan palasen. Iloiseksi yllätykseksi myyjä antoikin sen meille ilmaiseksi! Jee!

Iines sai kävellä osan matkaa kotiin, ja puistossa Iines pääsi puolivahingossa jahtaamaan rastaanpoikasia. Iines sai ne kiinni, mutta ei ottanut hampaisiin. Ei ne linnut osanneet pelätä koiraa. Iines näytti vaan hämmentyneeltä, että mitäs tää tällainen on, kun ei noi pakene.

Sitten alkoikin taas sataa ja meille tuli kiire kotiin. Tällainen retki tällä kertaa, mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti