Hae tästä blogista

lauantai 27. heinäkuuta 2013

Agilityuutisia

Olemme kesän aikana käyneet jo kaksissa epävirallisissa kilpailuissa. Ensimmäinen oli Takut ry:n järjestämä kisa Hervannassa 3.7. Iltakisa kestikin pitkään ja odotimme vuoroamme lähemmäs 3 tuntia. Siinä vaiheessa kun meidän vuoro tuli, halusin vain radalle, jotta päästäisiin viimein kotiin. Arvelin Iineksenkin olevan jo väsynyt muiden koirien seuraamisesta, joten odotukset eivät olleet kovin korkealla, vaikka hyvillä mielin radalle lähdettiinkin.

Rata oli ihanan helppo, koko ajan suoraan etenevä siksakin muotoinen. Vauhtia siis riitti ja Iines oli innoissaan! Jee! Yhden hypyn rima putosi, mitä en itse edes huomannut.

Osallistujia minien mölliradalla oli noin 15 ja monet olivat selkeästi ensimmäisissä kisoissaan; niin moni koira lähti omille teilleen ja hylättiin. Ehdin jo jännittää, päästäisiinkö me jopa palkintosijoille. Kauas siitä ei jääty, sillä sijoituttiin neljänsiksi! Paras tuloksemme ikinä, kylläpä tuli tosi hyvä mieli!

Toiset epäviralliset kisat olivat Sastamalassa 17.7. Rata oli muuten helppo, mutta alussa oli aika pyöritystä A-esteen, putken ja hypyn kanssa. Minua aina jotenkin hämää, jos sama este tehdään uudestaan. Siinä kävikin sitten niin, että toisella kertaa samaan putkeen mennessä unohdin kumpaan päähän sitä pitikään mennä ja menin sekaisin radassa. Jatkettiin sitten loppuun asti, mutta hylätty siitä tottakai tuli. Noh, vaihteeksi näin. Iines meni hyvin, vaikka vähän kuumus haittasikin. Kuitenkin aiempi Hervannan kisa meni Iinekseltäkin selvästi paremmin.

Lähtöä pitää vielä harjoitella, tai lähinnä miettiä, kun yhdessä lähtiessä Iines meinaa oikaista ensimmäisen hypyn ja vähän sama ongelma silloinkin kun jätän Iineksen odottamaan. Ehkä kokeilen ensi kerralla sellaista, että lähdemme yhdessä kauempaa ennen ensimmäistä hyppyä.

Seuraava koitos onkin 1.8. Hervannan kentällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti