Hae tästä blogista

lauantai 23. maaliskuuta 2013

Kolmannet agilitykisat

Viikko sitten käytiin Ylöjärvellä epävirallisissa agilitykisoissa. Osallistuimme putki- ja mölliluokkaan. Tulokset eivät ole vieläkään päivittyneet nettiin, mutta saaduista lapuista voi päätellä jotain.

Rata-alue oli sama kuin viimekisoissa eli todella pieni. Putkiluokan rata oli yllättäen vähän hankala, olin luullut sitä paljon helpommaksi, sellaiseksi lämmittelyradaksi. Aikaa meillä meni 52,18 sekuntia, mikä kuulostaa aika paljolle.

Möllirata oli puolestaan yllättävän helppo ja paljolti sama kuin putkiluokassa. Siinä aikamme oli 48,17 sekuntia, ja yksi "virhe" tuli kieltämisestä, kun Iines meinasi jättää yhden hypyn väliin. Osallistujia oli kuusi, joista yksi sai hylätyn. Me oltiin aikamme puolesta viidensiä, muuten meni ihan mukavasti. Iineksen vauhti vain hyytyy välillä, sen huomaa videoltakin. Lopussa kiirehdin varmaan liikaa ja Iines jäi siksi toiseen päähän haahuilemaan.


                                            Kolmannet möllikisat.

Jotenkin sitä olisi odottanut enemmän, ettei sentään viimeisiä oltaisi oltu. Kesätauko agilityyn tulee ihan tarpeeseen, katsotaan sitten syksyllä jatketaanko me vielä. Kesäksi on ainakin luvassa rallytokoa ja kenties myös koiratanssia.

Tänään olisi ollut Sastamalassa epäviralliset agilitykisat, mutta me jätetään ne nyt välistä, koska Iineksellä on pari päivää ollut ripulia. Ripuli taisi johtua täytetystä vasikansorkasta, jota Iines kovasti innoissaan söi. Tänään se on onneksi jo ihan terve, mutta ei viitsi sitä silti kisoihin viedä. Pidetään siis peukkuja Tesla-kamulle!

Me suunnataan nyt metsäretkelle, kun aurinko vielä paistaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti