Hae tästä blogista

torstai 9. toukokuuta 2013

Valosta sekaisin?

Kahtena viime yönä Iines on herättänyt minut jo aikaisin ennen kuutta. Sängyn viereen ilmestyy pieni olento nappisilmineen, jotka tuijottavat minua. Viu. Viu. Iines tahtoo sänkyyn viereeni, mutta silloin tulee kuuma ja Iines valtaa koko sängyn itselleen. Koira on sinnikäs, eikä nukahtamisesta tahdo tulla mitään. Onkohan lisääntynyt valoisuus sekoittanut sen unirytmin? Jos se haluaa nousta yhdessä auringon kanssa?

Tänään teimme aamulenkin vasta päivällä. Iines meni heti yhden aikaan kotiin tultuamme koppaansa nukkumaan ja pysyi siellä kuusi tuntia. Siellä on ainakin hämärämpää, jos nukkua tahtoo. Lisäksi ruokakaan ei maita aamuisin, toivottavasti Iines syö nyt edes illalla jotain.

Ainakin masu toimii ja askel on ulkona reipas. Tänään(kin) Iines pääsi uimaan ja nautti siitä kovin. Taidetaan jättää iltalenkki väliin ja kerätä voimia.

                                            Nukkumatti tulossa vierailulle.

Viime lauantaina meidät oli kutsuttu Disney-aiheisille syntymäpäiville. Iines pukeutui juhliin näin. Arvaatteko, ketä se esittää?


Isoa, pelottavaa ja hurjaa sutta tietenkin! Susi odottaa Punahilkkaa ja on pukeutunut mummon pitsimyssyyn. Minä olin luonnollisesti metsästäjä, joka oli modernisti kesyttänyt (eikä tappanut) hurjan pedon.

Viikonlopuksi lähdemme viettämään mökkielämää! Perillä meitä odottaa grilli, sauna ja järvi, jota Iines varmasti arvostaa. Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Täälläkin vietetään mökkielämää. Olli herätti meidät viime yönä neljältä, kun päivä alkoi valostua. Ei auttanut muu kuin ottaa kaveri kainaloon jatkamaan unia. Kuudelta ei jaksanut nukkua enää edes kainalossa. Ja minä kun luulin, että sitten saa nukkua, kun lapset lähtevät maailmalle...

    VastaaPoista