Hae tästä blogista

maanantai 13. toukokuuta 2013

Ihana mökkiviikonloppu

Perjantaiaamuna lähdimme kolmen ystäväni kanssa yhden heistä mökille Jyväskylän tienoille.

Matkalla pysähdyimme Pandan tehtaanmyymälään. Maistiaiset olivat kiva yllätys, mutta valikoima oli muuten aika pieni ja liian lakritsipainotteinen. Lisää suklaata! Hinnatkaan eivät olleet erityisen alhaisia.

Aivan tehtaanmyymälän lähellä oli Naissaaren kahvila. Iines sai tulla terassille, muttei sisälle asti.

 Kahvilan vieressä oli Design-puoti, jossa myytiin kaikenlaista nättiä sisustustavaraa. Jätin Iineksen ensin tikkaisiin kiinni ja menin sisään. Iines kuitenkin haukkui hetken päästä jollekin ja menin kurkistamaan ovesta, mikä sillä oli. Myyjä sanoi silloin minulle, että koiran voi ottaa sisälle kauppaan! Tosi kiva juttu, Iines vain kävi aika kierroksilla ja olisi vetänyt koko ajan jonnekin. Ihan kuin jonkun pikkulapsen kanssa olisi ollut liikkeellä, koko ajan sai katsoa perään, ettei kuono pudota mitään. Jos oikeasti olisi halunnut ostaa jotain, olisi Iines kyllä pitänyt viedä ulos.

Yläkerrassa oli joulumaa: jouluun liittyviä koristeita.

 Sitten viimein päästiin mökille, ja Iines uimaan. Lisähupia uimiseen toi delfiinilelu.


Uimisen jälkeen Iines hetken lepäsi, sitten taas vauhtiin! Iineksessä tuntui koko viikonlopun olevan vain kaksi vaihdetta ON tai OFF.

Aurinkoisiin päiviin kuului myös kepin ja pallon noutamista.

 Kävelyretkellä.

 "Toinen" ranta, sitä pitää kokeilla!

 Iines poseeraa.

 Polskista!


Tänä aamuna Iines ei olisi millään noussut ylös ja nytkin se jatkaa uniaan kaivautuneena matkakassiini. Täytyy varmaan pari päivää huilia kotona sekä Iineksen että minun. Ihana viikonloppu kerta kaikkiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti