Hae tästä blogista

maanantai 18. helmikuuta 2013

Lady-juoksupöksymallisto

Tänään julkistettiin kevään 2013 Lady-juoksupöksymallisto. Mallistoa kuvissa esittelee viehkeä, kolmansia juoksujaan viettävä koiramaailman mallitähti Iines. Nuoresta, alle kahden vuoden iästään huolimatta Iines on tottunut poseeraamaan kameralle. Viime syksynä tähtönen nousi suuren yleisön tietoisuuteen osallistuttuaan Suomen ihanin koira -kisaan. Tänä keväänä Iines on juoksupöksymalliston kuvauksia lukuunottamatta viettänyt rauhallista kotikoiran elämää. Paparatsit yllättivät mallin viime viikolla kantapaikastaan koirakahvila Vainusta, jossa Iines oli rentoutumassa ja tapaamassa kavereitaan.

Vuoden 2013 mallisto on trendien mukaisesti valmistettu täysin kierrätysmateriaaleista. Malliston suunnittelija paljastaa käyttäneensä raaka-aineina muun muassa vanhaa toppia ja farkkuja. 

Viime vuoden juoksupöksymallisto suosi hillittyjä ja kantajansa turkkiin sointuvia värejä.


Tänä keväänä värisuuntaus on muuttunut kokonaan; nämä malliston pöksyt hohtavat kevään väriä. Tyylikkyyttä ja tarpeellista kontrastia erittäin raikkaaseen väriin tuo hopeinen, tyttömäinen rusetti. Pöksyissä ovat pehmeäksi pestyä puuvillaa ja niissä on kätevä tarrakiinnitys.Tyylikkäät farkkupöksyt edustavat Lady-juoksupöksymalliston klassisempaa linjaa. Takapuolta koristaa vaaleanpunainen Iines-brodeeraus. Kevyen kuminauhan lisäksi näissä tukevasti istuvissa pöksyissä on nappikiinnitys ja lahkeissa pientä rypytystä.PS. Tässä siis viime päivien käsitöitäni. Jokainen pisto on ommeltu käsin, sillä ompelukonettahan minulla ei ole. Kaavat pöksyihin piirsin ruskeista pöksyistä. Ompelupuuhin ryhtyvää neuvon valitsemaan tukevan, paksuhkon kankaan, sillä niin mukava kuin ajatus keveistä pöksyistä onkin, ne eivät pysy käytössä yhtä hyvin päällä.

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania! Jos niin voi sanoa. Ja pysyvät ilmeisesti myös jalassa. Nuo farkkujuoksupöksyt on parhaimmat. Mutta tuo teksti... Miltä itsestä tuntuisi jos pyllysi päällä lukisi oma nimesi :) Kun "niinä päivinä" olisit lenkillä...:)

    VastaaPoista
  2. Farkkupöksyt ovatkin parhaimmat ja niitä on nyt eniten käytetty. Onneksi koirat eivät osaa lukea ja pöksyjä pidetäänkin vain sisätiloissa. :) Lukeehan ihmistenkin alushousuissa takapuolessa joskus "Star" ja ties mitä muuta. Ja onhan Iines kaunis nimi.

    VastaaPoista