Hae tästä blogista

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Vainun laskiaislenkillä

Tänään on satanut koko päivän lunta, mutta se ei haitannut koirakahvila Vainun järjestämällä yhteislenkillä Pyynikille. Lähdimme koirakahvilan luota liikkeelle ja kiersimme Pyhäjärven rannan luota harjun reunaan ja takaisin kahvilalle. Aikaa meni vähän alle tunti, tuntui niin nopealta. Niinhän se aika kuluu nopeasti kun on kivaa.

                                          Valmiina lähtöön!

Mukana olikin vain pieniä koiria, ja kaikki tulivat hyvin keskenään toimeen. Iines otti melkein heti johtajan paikan ja halusi mennä joukon ensimmäisenä hihna pitkällä. Reipas koira! Uudet maisemat, koirat ja haisteltavat piristivät selvästi Iinestä, tämänhän voisi ottaa viikoittaiseksi tavaksi.


Lenkin jälkeen käytiin lounaalla Vainussa syömässä hernekeittoa ja pannukakkua. Tupa olikin aivan täynnä, kun lenkkiporukan lisäksi kahvilassa oli muutama koira jo ennestään.
Iines vähän hermostui yhdelle keskikokoiselle mustalle terrierin tapaiselle koiralle. Vähän rauhoituttuaan Iines uskalsi mennä haistelemaan ja kaikki sujui hyvin.

Kävelimme kotiin samaa reittiä kuin torstaina, ja tällä kertaa koirapuistossa oli kultainennoutaja ja vinttikoira. Pysähdyimme sinne hetkeksi, että Iines sai totutella isoihin koiriin. Hyvin meni puistossakin, vaikka alun haisteluiden jälkeen Iines vetäytyi omaan rauhaansa.

Ajattelin, että nyt voisi panostaa enemmän Iineksen sosiaalistamiseen. Lisää vieraita koiria on luvassa torstaina Vainun ystävänpäiväiltamassa, jossa Iines pääsee kokeilemaan koirahierontaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti