Hae tästä blogista

lauantai 12. tammikuuta 2013

2. epäviralliset agilitykisat

Näin on, tänään käytiin Ylöjärvellä Iineksen ja minun toisissa epävirallisissa agilitykisoissa.Kilpailut olivat osa Agiwars-cupia, ja vielä on kaksi osakilpailua jäljellä. Halli oli todella pieni ja rata-alue sitäkin pienempi. Itse rata oli tutustumisen jälkeen ihan mukava. Paljon oli kiertämistä ja kaarroksia. Meidän vuoro oli viidentenä, ja aika paljon oli koiria paikalla. Lopulliset tulokset eivät ole vielä tulleet nettiin, niin en tiedä sijoitustamme.

                                              Hauvavauva ja minä 
                                              kilpailusuorituksemme jälkeen.

Tuloslappuumme merkittiin hylkäys ja kaksi kertaa kielto. Ilmeisesti menin jonkun esteen väärässä järjestyksessä tai sitten Iines ei hypännyt yhtä hyppyestettä. Radalla en kuitenkaan huomannut mitään, ja kaikki tuntui menneen hyvin.

Ihan alussa Iines meinasi lähteä ihan vierestäni eikä mennä hyppyä. Sain sen onneksi korjattua ennen kuin Iines oli ohittanut estettä. Sitten yhdessä kohtaa Iines meni tunnelin ohi ja siitä tuli varmaan ensimmmäinen kielto. Ehkä menin liian läheltä Iinestä ja siksi se meni tunnelin ohi. Vähän myöhemmin Iines olisi itse mennyt toiseen tunneliin ja siitä tuli toinen kielto.
                                               Iines oli tällä kertaa nätisti, 
                                               eikä meinannut hyökätä isompiensa kimppuun.

Vauhtia Iineksellä piisasi, mikä oli tärkein asia. Muutenkin meni tosi hyvin! Jee! Tarkempia tuloksia ja videota odotellessa... Näissä kisoissa kaikki sijoittuvat ja pelkästä putkiluokastakin olisi saanut hienot pokaalit palkinnoiksi. Sinne siis ensi kerralla!

                                                        Uudet agilitylelut.

Kotimatkalla käytiin Wuf.fi:n myymälässä, ja ostin Iinekselle kaksi narupalloa ja pienen norsu-vinkulelun. Oli muuten halpaa! Niin ja ruokaa ostin myös: naudanmahaa, possunsisäelinseosta ja kalkkunajauhelihaa pakasteina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti