Hae tästä blogista

keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Lääkärillä ja tanssimassa

Tänään käytiin eläinlääkärillä selvittämässä Iineksen toistuvaa ripulia. Oli aika raskas reissu, kun oli lämmintä ja jonoa. Me oltiin jo puoli tuntia aiemmin paikalla, kun seuraavalla bussilla olisi myöhästynyt pari minuuttia. Kuitenkin päästiin vasta reilu 30 min varatun ajan jälkeen lääkärille, mutta sellaista sattuu välillä. Onneksi ei ollut mitään kiirettä, mitä nyt iltapäivä meni sitten siinä.

Kuten vähän aavistinkin, lääkäri halusi ensin sulkea allergiat ja matotartunnat pois. Hän tunnusteli ja kuunteli Iineksen mahaa. Iines syö nyt seuraavat 2 kuukautta Royal Canin sensitivity control veterinary diet -ruokaa, jossa on vain ankkaa ja tapiokaa. Lisäksi eläinlääkärille pitää viedä kolmena päivänä kerätty kakkanäyte, josta tutkitaan ettei siinä ole parasiittia tai giardiaa. Jos ripulointi jatkuu, otetaan verinäyte.

Iines on voinut nyt hyvin, vain viime keskiviikkona oli neljän tunnin aikana tullut kahdet kakat vessaan. Onneksi älysi mennä sinne. Pissavahinko kävi eilen matolle, mutta kai se oli vain vahinko...vaikka ei tuo ollut ainoa kerta viime aikoina. Muutenhan Iines on ollut jo pitkän aikaa sisäsiisti. Silmätippakuuria on vielä kaksi päivää jäljellä ja eläinlääkärin mielestä silmät näyttivät nyt hyviltä.

Tiistaina käytiin taas koiratanssissa ja opeteltiin peruuttamista. Se kannattaa opettaa jonkinlaisella kujalla, muuten koira peruuttaa helposti vinoon. Kieriminen alkaa sujua entistä paremmin eikä kädellä tarvi näyttää enää niin paljoa. Pujottelu jalkojen välistä menee jo sujuvasti. Seuraavana temppuna haluan opettaa Iineksen hyppäämään selkääni, sen lisäksi kannattaa varmaan parannella muita temppuja. Huomenna agilityyn! Sitä on ainakin tuo yksi kerta jäljellä, ehkä kokeilemme vielä ulkokenttää heinäkuun aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti