Hae tästä blogista

tiistai 22. toukokuuta 2012

Iineksen 1-vuotissyntymäpäivä

Onnea 1-vuotias Iines!

Aamupalaksi Iines sai broilerinkoipea, sitten oli lahjojen vuoro. Muulta perheeltä Iines sai eilen kortin (lelut tulevat jälkijunassa):

Minulta Iines sai vesileikkejä varten frisbeen, joka otti jo vähän osumaa päivänsankarin käsittelyssä.Aamuävelyn jälkeen lähdettiin eläinlääkärille saamaan rokotteet. Iines ei tunnistanut paikkaa ulkoa, mutta kun avasin ulko-oven Iines haistoi ja muisti paikan.TUONNE en mene, se ajatteli ja lähti pois päin. Lopulta se piti kantaa sisälle ja myöhemmin vielä tutkimushuoneeseenkin. Vuoroa odottaessa Iines makasi tuolini alla eikä halunnut tulla pois. Itse rokottaminen sujui helposti, vaikka Iines pelkäsikin lääkäriä.

Seuraavaksi ohjelmassa oli vierailu ystäväni luo. Siellä Iines tapasi Väpä-pupun toisen kerran. Aluksi molemmat pelkäsivät taas toisiaan, mutta hetken päästä pupu otti jo ihan rennosti. Iinestä epäilytti vieläkin ja se haukkui ja murisi. Iines oli kyllä kovin utelias, mutta sen mielestä pupu oli niin jännittävä! Veimme molemmat valjaissa ulos ja siellä karvapallerot tulivat hyvin toimeen. Iines yritti leikkiä pupun kanssa, mutta toinen ei ihan ymmärtänyt jutun jujua. Kuvia kohtaamisesta tulossa myöhemmin.

Kotona torkkujen jälkeen oli vuorossa (omilta synttäreiltäni jääneiden) ilmapallojen räjäyttäminen ja sekös oli Iineksestä kivaa!                                    Bileet!

Illalla ehdittiin vielä pyöräretkelle koirapuistoon ja Hämeenpuiston eurooppalaiselle ruokatorille. Koirapuistossa tavattiin 1,5-vuotias mäyräkoiranarttu Armi.

                                       Iines ja Armi.

2 kommenttia:

  1. Myöhästyneet onnittelut Iinekselle!

    Mulla on mennyt aika niin töiden merkeissä ja mies on myös vallannut koneen jonkun pelinsä kanssa etten oo paljoa nettiin päässyt.

    Te ootte kyllä taas touhunnu vaikka mitä, ja ihana toi Iines tuolla pyöräkorissa. <3

    VastaaPoista