Hae tästä blogista

maanantai 28. huhtikuuta 2014

Ilmapallo, punkki ja purema

                                  Ilmapalloleikkiä tänään illalla.

Iines on hulluna ilmapalloihin. Kun sellaista puhaltaa, alkaa kauhea kiljunta, pahempi kuin jos orava juoksisi tien yli eikä Iines pääsisi perään. Eilen mentiin aamusta läheiselle kentälle leikkimään ilmapallolla. Puhalsin sitä ja Iines hyppi ja vinkui. Sitten kun laitoin ilmapalloa solmuun, hyppäsi Iines tosi korkealle ja puraisi palloa - ja sormeani. Pallo poksahti rikki ja sormeeni tuli vertavuotava haava. Pieni, mutta kuitenkin. Sattui aika paljon, sen verran kova puraisu oli. Ainakin se oli puhdas vahinko, eikä Iines tuntunut huomaavan mitään. Itsekään en ehtinyt tehdä mitään, kun tilanne oli jo ohi. Olisin voinut vaikka kiljaista, että Iines olisi huomannut, että nyt sattui.

Eilen löytyi myös kesän ensimmäinen punkki Iineksen turkista. Se oli selässä ja ihmettelin Iinestä silittäessäni, mikä möykky siellä oikein on. Punkki oli valtava, yök. Isäntä poisti sen pihdeillä (onneksi mun ei tarvinnut koskea siihen) ja minä laitoin Iinekselle FrontlineComp-punkinestolääkettä. Toivottavasti ne pikku öttiäiset pysyvät poissa!

Eilen iltapäivällä oli mäykkytapaaminen koirapuistossa. Paikalla oli 10 pötkylää ja monet niistä olivat pienempää kokoluokkaa kuin Iines. Iines näyttikin siinä seurassa aika isolta.

                                          Nuuh, nuuh!

        Seuraava mäykkyni voisi olla vaikka tällainen söpö ruskeakuono...

 ...tai sitten tällainen musta "myyrä". Nämäkin ovat kivan näköisiä, vaikka alun perin olin ajatellut seuraavan mäykyn sitten joskus olevan musta pitkäkarvainen.

 Iineskin (edessä) sentään haisteli kaikkia koiria ja joillekin se nosti häntänsäkin oikein pystyyn. Enimmäkseen se kuitenkin istuskeli ja tarkkaili ympäristöään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti