Hae tästä blogista

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Hui, mäyrä!

Tänään kävimme Tallipihan kesäkauden avajaisissa katselemassa tanssiesitystä ja myyntikojuja. Oli siellä poneja ja heppojakin. Poneja Iines olisi halunnut vähän jahdata, mutta hevosten koko herätti hämmästynyttä kunnioitusta.

Hassuinta oli kun näytin Iinekselle myyntirekvisiittana ollutta mäyrän taljaa. Iineshän pelkäsi sitä! Vaikka Iines oli turvallisesti sylissäni, yritti se kiivetä pääni taakse piiloon ja mahdollisimman kauaksi taljasta. Kun talja vielä vähän liikahti myyjän käden kosketuksesta Iines pelästyi vähän lisää. Iines ei sentään haukkunut, vaan halusi vain pois taljan läheltä. Ja minä kun luulin, että mäyrän talja olisi ollut mäyräkoirasta hyvinkin kiinnostava.

Muuten kaupunkiretkemme sujui aurinkoisissa merkeissä. Iines kävi monta kertaa uimassa, nyt se on uinut myös Tammerkoskessa. Kävelimme kauniissa Näsinpuistossa, jossa oli muutama nätti patsaskin ja iso suihkulähde.

Kotimatkalla pyöräkorissa olevaa Iinestä ihasteltiin. Pysähdyimme vielä koirapuistossa, jossa oli kettuterrieri ja pikkuinen mäyräkoiranpentu. Iines ei taaskaan kauheasti kiinnostunut muista koirista ja näytti terrierille miten käy, jos yrittää pölliä Iinekseltä risun. Osasi Iines myös haistella toisia nätisti, ehkä se vielä joku kerta innostuu leikkimään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti