Hae tästä blogista

maanantai 24. syyskuuta 2012

Lääkärissä tarkistuskäynnillä

Tänä aamuna kävimme eläinlääkärillä tarkistuttamassa, oliko kahden viikon tippakuuri vaikuttanut. No, eipä ollut ainakaan kuivasilmäisyyteen. Lääkäri testasi kyyneltuotannon, joka oli yhä käytännössä olematonta. Silmät sen sijaan näyttivät aika hyviltä, vaikka minusta ne olivat punoittaneet aivan viime päiviin asti. Iines sai jatkuvan eli oikeastaan elinikäisen lääkityksen, jota jatketaan niin kauan, kun tarvetta on. Lääkkeen pitäisi stimuloida kyynelrauhasia, ehkä se auttaa. Lääkäri nyppi ylimääräisiä silmäripsiä taas. Luultavasti ne jäädytetään, mutta lääkärit puhuvat siitä vielä keskenään. 

Uusi lääke.

Koirien Optimmune-silmävoidetta pitää tästä lähin laittaa kerran joka päivä, onneksi ei sentään useammin. Heti tuli mieleen, että kiva viedä koira hoitoon, kun sillä on tuollainen erityistarve. Onneksi Iines on niin kiltti.

Tapiolan vakuutus korvasi todella suuren osan, mikä oli iloinen yllätys. Lasku olisi tällä kertaa ollut 96 euroa, mutta minun tarvitsi maksaa vain 24 euroa. Hurraa!
Laitan hintatiedot tähän blogiin, jotta koiraa suunnittelevat saavat vähän osviittaa paljonko lääkärikäynnit maksavat.

Eläinlääkärissä Iines pelkäsi lääkäriä ja vuoroaan odottavaa kissaa ja tärisi vain tuolin alla. Taisi olla rankka reissu, sillä se on nyt nukkunut koko päivän.

1 kommentti:

  1. Meillä on Optimmunen ohjeena aamuin illoin. Eihän tuo tuubi kauaa kestä, eikä meillä ole minkäänlaisia vakuutuksia. Huh huh.

    Käytiin äänestämässä Iinestä!

    VastaaPoista