Hae tästä blogista

torstai 13. syyskuuta 2012

Harjoittelua

Eilen käytiin jälleen Teslan ja Oonan kanssa harjoittelemassa agilityä. Käydään varmaan jatkossakin kerran viikossa ennen kuin varsinainen agilitykurssi alkaa.

Harjoittelimme keinua ja keppejä. Keinu-esteellä Iines on aika hyvä, se menee reippaasti esteelle, mutta sitä alkaa vain jännittää kun keinu heilahtaa. Keinun alastulosta kuuluva rämähdys ei kuitenkaan haittaa Iinestä. Kepit menivät jo välillä varsin hyvin, mutta sitten Iines keksi kiertää koko esteen ja juosta vain suoraan luokseni. Yritän opettaa Iineksen menemään tämän esteen omatoimisesti, ettei minun tarvitse olla ohjaamassa ja sekoittamassa Iineksen menoa. Harjoittelu jatkuu.

Kokeilimme myös rataa, jossa oli seuraavat esteet tässä järjestyksessä:
 hyppy, A-este, putki, pieni kontaktieste, putki, hyppy, hyppy, pussi.

Iines osasi mennä koko radan tosi hienosti! Muutaman kerran se meni esteen ohi, mutta se johtui lähinnä omasta ohjauksesta ja esteiden asennosta (esteet olivat valmiina radalla ja siirsimme vain muutamaa, joten kaikki eivät olleet välttämätää optimaalisessa suunnassa toisiinsa nähden).

Intoakin Iineksellä oli nyt paljon, kun otin palkkioksi vinkuvan sorsa-pehmoeläimen. Siitä tulee Iineksen agilitylelu, jolla se saa leikkiä vain harjoituksissa niin uutuudenviehätys säilyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti