Hae tästä blogista

tiistai 29. marraskuuta 2011

Vipinää ja tassujen vilskettä

Viikonloppuna riitti mäyräkoiralle ohjelmaa: lauantaina käytiin Hakametsän koirapuistossa ja tavattiin Breci ja Milo. Paikalla oli yhteensä neljä mäyräkoiraa ja monta muuta pientä hännänheiluttajaa. Leikkiä riitti ja lopuksi vielä käveltiin omin tassuin kotiin asti.
Sunnuntaina vuorossa oli Mäyräkoirakerhon pikkujoulut Ylöjärvellä. Juhlapaikkana toimi punainen, vanha, metsästysseuran puutalo. Tunnelmaa loi valtava joulukoristein koristeltu hirvenpää seinällä, räsymatot, pirttipöydät ja ulkotulet. Ihmisiä paikalla oli noin 30 ja koiria 10. Tavattiin tuttuja sekä uusia koiria ja ihmisiä. Ohjelmaakin oli, nimittäin jouluinen koiratanssiesitys ja adjektiivitarina mäyräkoiran vuodesta. Tällä kertaa koirat jäivät ilman kinkkua, mutta ihmisillä riitti ruokaa jouluherkkuineen. Eivätpä ne olisi juuri ehtineet syödäkään, kun leikkikavereita oli ympärillä. Eniten Iines leikki vähän nuoremman Pähkinä-nimisen pojan kanssa. Kauhistusta, ainakin Iineksessä, aiheutti pienen tytön mukanaan tuoma lelukoira. Iines otti kunnolla takapakkia ja haukkui kunnolla. Sekös ihmisiä nauratti! Lopulta lelukoira piti viedä eteiseen, että saatiin rauha palaamaan.

                                          Hirvi.

                                          Iso, pelottava koira. Vieläpä väärää rotua!

                                          Juhlavieraita.

                                          Iines ja Pähkinä vauhdissa.

Maanantai-iltana leikkejä jatkettiin Mäyräkoirakerhon näyttelyharjoituksissa. Kyllä siellä jotain (toivottavasti) opittiinkin. Pääasia että Iineksellä oli kivaa. Paikallaan seisomisen harjoittelu oli unohtunut muiden temppujen opettelun tieltä. Hyvälle mallille ollaan päästy viereen tulemisen ja takajaloilla seisomisen opettelussa. Silmistä sen verran, että vieläkin ne rähmii ja ne pitää puhdistaa, mutta ei se koiraa haittaa.

1 kommentti:

  1. Voi vitsit, teillä oli kyllä vauhtirikas viime viikonloppu :) Täytyy taas pian nähdä, olin niin tyytyväinen kun Breci oli rohkeempi siellä koirapuistossa viimeks. :)

    VastaaPoista