Hae tästä blogista

torstai 24. marraskuuta 2011

Tuholainen

                                         Eteisen matto.

                                          Leikin lumoissa, kaksi lelua suussa.

                                                    Pimeä marraskuun päivä ei leikkimistä haittaa.

Kotiin tultuani sain huomata, että mattoa oli käyty jälleen syömässä. Pitäisikö se nyt sitten piilottaa vai maustaa etikalla?
Iineksen iloksi käytiin tänään pentukoulussa pitkästä aikaa. Siellä opeteltiin luoksetuloa niin, että koira tulee istumaan vasemmalle puolelle. Edistyttiin ihan mukavasti ja ilmakin oli hyvä: ei satanut, eikä tuullut. Iines piristyi vaihtelusta ja käveli vaihteeksi reippaammin. Toisiakin koiria päästiin tervehtimään, lisäksi ohjelmassa oli pallolla leikkimistä. Iltaruoaksi oli makaronia ja jauhelihaa, se upposi koiraan kahdessa minuutissa! Niin sitä pitää! Viereentuloharjoituksia jatkettiin kotona, samoin koppaan menemistä. Nyt pikku pötkylä lepuuttaa tassujaan sohvalla ja näkee unta pallomerestä.

4 kommenttia:

 1. meillä neiti on tuhonnut lelukoppansa ihan täysin. ihan päreinä. onneks milo ei enää osallistu noihin tuhoomisleikkeihin :)

  VastaaPoista
 2. Eteismatoissa on jotain käsittämättömän ihanaa meilläkin. Siksi meillä ei nyt ole mattoa, kun yksin ollessa mattoa oli aina kivempi syödä kuin leluja tai luita. :P

  VastaaPoista
 3. Tervehdys täältä karkkaritytöltä ja sen emännältä! :) Syötätkö Iinekselle aina kotiruokaa? Tästä olisi mielenkiintoista lukea enemmänkin.

  VastaaPoista
 4. Hei Alma ja kumppanit! Kiva kuulla teistä! Iines syö Pedigreen Junior kana&riisi-ruokaa, mutta välillä annan sille jotain muuta sekaan tai kokonaan jotain toista ruokaa. Viimeksi Iines on saanut neljänviljanpuuroa jauhelihan tai nappuloiden kanssa. Joskus annoin nappuloiden mukana myös maustamatonta jugurttia. Kaurapuurokin maistuu hyvin.

  VastaaPoista