Hae tästä blogista

keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Ostoksia

Tänään, 9.11., Iines osoitti ensimmäistä kertaa kunnon mielenkiintoa oravia kohtaan. Orava oli puussa ja säksätti sieltä, Iines vinkui puun alla, koittaen kiivetä siihen. Vinkui, niin kuin jotain halutessaan - ei haukkunut. Eilen ostettiin ruskeat Arja Vänttisen valjaat Mustista & Mirristä. Ne sopivat hyvin ja Iineskin tuntuu viihtyvän niissä. Ainakaan se ei ole yrittänyt purra niitä päältään. Pukeminenkin on helppoa, tosin ilmeisesti vain minä kelpaan pukemaan, eläinkaupanmyyjä ei. Flexitalutin laitettiin tilaukseen, kun sitä tiettyä mallia ei ollut paikalla. Enpä tiennytkään että niissä on niin paljon valinnanvaraa! Olin kuvitellut, että otan vain jonkun, mutta flexejä oli erilaisilla kahvoilla ja nyörillä tai nauhalla. Valitsin sitten violetin taluttimen, jossa on nauha, pituus 5m. Iines sai tällä viikolla uuden lelun, vinkuvan lehmän. Se onkin ollut mieleinen ja käyttöä on omien korvieni takia pitänyt rajoittaa. Kaupassa oli myös todella söpöjä talvitakkeja koirille karvareunuksella. Vaikka ennen koiranhankkimista vannoinkin itselleni, etten sorru mihinkään vaatehörhelöihin, teki mieleni huvikseni sovittaa niitä Iinekselle. Valikoimassa oli myös tonttuasuja, entzückend!
Koira tuntuu viime aikoina kasvaneen täyteen mittaansa, unikin maistuu päivin ja öin. Aamulenkki jäi tänään omasta väsymyksestä väliin ja kuvittelin koiran pomppivan seinille. Niin olin kuvitellut käyvän, jos ei vie ulos. Mutta Iines oli ihan tavallinen ja makaili sohvalla tai leikki lelullaan.
Viikonloppuna nähtiin Breci ja aivan sattumalta myös monta muutakin mäyräkoiraa Hakametsässä. Koirilla oli kivaa, mutta ihmisiä paleli. Silti tekisi jo mieli uudestaan - mitäpä ei koiransa takia tekisi.

Tässä viimein kuvia:

                                  Valjaat.

                                     Funtime-flexi.

                                          Vinkuva lehmä, jonka kuva ei suostunut asettumaan vaakatasoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti