Hae tästä blogista

keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Viime päivien tapahtumia

Murrosikä alkaa kohta puoliin. Viimeksi kun leikattiin kynsiä, Iines murisi mulle. Murisin takaisin ja leikkasin kynnet loppuun. Eilen oltiin menossa näyttelyharjoituksiin Sääksjärvelle, mutta paikalla olikin vanhoja miehiä ja heillä ajokoirayhdistyksen kokous, eikä yhtään mäyräkoiraa missään...ei näytä hyvältä. Selvisi, että olin tullut päivää liian aikaisin. Kyllä harmitti! Bussiinkin meni tavallista enemmän rahaa, eikä Paunulla pääse tunnin sisällä edes vaihdolla. Lisäksi värjöteltiin ulkona kylmässä ja pimeässä puoli tuntia bussia odottaen, sekin oli tietysti myöhässä. Iines-raukkakin tärisi, vaikka otin sen syliin lämmittelemään. Harmitti niin Iineksen puolesta, kun jo päivällä se olisi niin mieluusti leikkinyt toisten koirien kanssa. Onneksi se ei tiedä, mitä menetti.

Tänään löysin kävelyreitiltä epäilyttävän valkoisen ja kovan pallon, jota Iines nuuski. Varmaan myrkkylihapulla tms.! ajattelin heti. No se näytti lintujen talipallolta, mutta mitä sellainen tekee metsässä kaukana ihmisten pihoista? Jos siihen on vaikka lisätty jotain myrkkyä? Toinen koiranulkoiluttaja meinasi, jos vaikka orava oli vienyt talipallon jostain ja kuljettanut sinne. Niin, kuulostaa järkeenkäypältä. Ja todennäköiseltä.Vein pallon kuitenkin roskiin, pitäköön orava parempaa huolta tavaroistaan. Ja mä pidän silmät auki, mistä sen tietää, milloin joku hullu lihapullamyrkyttäjä iskee meidän lenkkipoluille.

2 kommenttia:

  1. Moikka... Vitsit, oon ollut niin väsynyt tällä viikolla töiden jälkeen että ei mitään järkee,, ois kuitenkin kiva taas nähdä... Pitäiskö, olisko sulla vkloppuna aikaa? :)

    Meillä ei olla oikein edistytty noissa sisäsiisteys jutuissa, tuntuu että Breci kakkaakin tätä nykyä pelkästään sisälle. Monen monta kertaa käynyt nyt niin että ollaan oltu pihalla, ei mitään, sitten sisällä melkein saman tien menee asioimaan johonkin nurkkaan... ärsyttävää.

    niin, ja kyllä kannattaa pitää silmät auki lenkkeillessä. Koskaan ei voi olla liian tarkkana... noiden myrkytysjuttujen takia :(

    VastaaPoista
  2. Moi! Olin viikonlopun Turussa. Luin kyllä viestisi mutta unohdin vastata. Iines pissaa edelleen välillä sisälle, viimeksi tänä iltana. Onneksi meni lattialle eikä matolle. Koitetaan nähdä taas, käviskö sulle perjantaina?

    VastaaPoista