Hae tästä blogista

maanantai 21. lokakuuta 2013

Voi p***e!

Itku pitkästä ilosta vai miten se meni...eipä ole Tampere niin edistyksellinen kuin on luultu. Tietämätön vain.

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194847272146/artikkeli/tampereen+yllatysratkaisu+koirat+kielletaan+kirjastoista+tilalle+allergialaakkeita.html

Uskomaton ja hätiköity päätös! Miten ensin sallitaan ja sitten kielletään? Isommat päättäjät eivät ole tainneet tietää mitään aiemmasta päätöksestä, että koirat sallitaan. Ja nyt lukukoiratoimintakin loppuu. Joku juttua kommentoinut miettikin, että miten mahtaa käydä kaupungin linja-autoissa matkustamisen? Toivottavasti siihen ei kajota.

En kyllä ymmärrä allergiahysteriaa. Saako joku muka niin voimakkaita oireita koirasta isossa tilassa? Miten sellainen henkilö voi asua koiran naapurissakaan kerrostalossa?

Täyskielto on kyllä aika murskaava. Eikö olisi voitu käyttää maalaisjärkeä ja toimia tilanteen mukaan?

1 kommentti:

  1. Luin saman uutisen ja olin tyrmistynyt. Joku VOI saada oireita... joopa joo. Olen allerginen koiralle ja kissalle, mieskin on, ja tämän poika. Olemme kuitenkin Ollin myötä siedättyneet eikä kukaan saa oireita. Ja olemme pystyneet hyvin aikaisemminkin oleskelemaan koiran kanssa samoissa tiloissa. Minulla on lisäksi astma, kuten kuopuksellakin. En tietenkään kehoita allergikkoja hankkimaan kotieläimiä suinpäin, mutta ei nykyään ole enää mitään ehdototonta kieltoakaan. Jokainen tavallaan ja kyllä jotain rajaa pitää olla - maalaisjärki kunniaan. Joku herkkähipiäinen on taas varmuuden vuoksi valittanut... pöh.

    VastaaPoista