Hae tästä blogista

sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Meidän perheen julkkis


Tottahan se, että Iines pistää kuononsa ulos ovesta, on suuri mediatapahtuma ja etusivun arvoinen juttu!


Se, että koiran saa viedä kirjastoon, oli toimittajalle ihan uusi juttu. Me ja te, lukijat, tiesimme sen toki jo aikoja sitten!


Iineksen tuli eilen illalla maha kipeäksi ja yöllä piti käydä monta kertaa ulkona helpottamassa oloa. Annoin sille maitohappobakteeria, Axilur-matolääkettä ja keitettyä riisiä ja vähän lihaa. Iltapäivän Iines selvisi yksin kotona ilman vahinkoja, mutta ulkona käydessä oli masu taas ihan lirulla. Ainakin ruoka maittaa ja potilas on pirteä.

Mäyräkoirien koirapuistotapaaminen jäi Iinekseltä nyt kuitenkin väliin. Kävin itse paikalla, kun sen nyt järjestin mäyräkoirakerhon nimissä. Aurinkoinen ilma oli saanut ihmiset liikkeelle: telmimässä oli yli 10 mäykkyä! Näytti niin mukavalta! Iineksen on ihan pakko päästä kuukauden päästä seuraavaan tapaamiseen!

Aamulehden uutinen oli huomattu: tullessani paikalle ihmiset kommentoivat, että sieltä ne julkkikset saapuu, kunnes kerroin Iineksen jääneen kotiin lepäämään. Kiva oli silti taas tavata muita mäyräkoiranomistajia ja silitellä vieraita mäyriksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti