Hae tästä blogista

lauantai 19. lokakuuta 2013

Koiranvaatemuotinäytös

Tänään Tampereen kirjastoissa vietetään Käsin tehty - käsityön juhlavuoden tapahtumalauantaita. Iines on jo kerran aikaisemminkin käynyt Hervannan kirjastossa, mutta tällä kertaa emme menneet lainaamaan koirakirjoja vaan katsomaan keskiaikaishenkistä koiranvaatemuotinäytöstä. Ensimmäinen koiranvaatemuotinäytöksemme ikinä, millaistahan siellä on?

Paikalla oli jo paljon ihmisiä tutustumassa käsitöihin ja keskiaikaan, kun saavuimme paikalle. Kauaa ei tarvinnut odottaa, kun jo nähtiin mallikoirat. Niitä oli kaksi ja ne kävivät aina välillä vaihtamassa vaatteita, kunnes tekivät kierroksen ihmisten ja kirjahyllyjen välissä. Vaatteet oli valmistettu kierrätysmateriaaleista.
                                            "Juhliin menossa"                                         Vaatteet eivät jaksaneet kiinnostaa Iinestä.                                         "Hääpari"

Myös lelukoirat esittelivät tavallisempaa koiranvaatemuotia - ainakin lelukoirille.Iinestäkin luultiin malliksi ja siitä otettiin kuvia, vaikkei sillä vaatteita ollutkaan. Monet eivät tienneet, että kirjastoihin saa ottaa koiran mukaan. Osa kuvista päätyi myös jonnekin muualle kuin ihmisten kotikoneille...siitä lisää huomenna. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti