Hae tästä blogista

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Iineksen lelut

Iineksellä on aika paljon leluja.

                              Muutama tennispallo ja vesilelu pyysivät pahoittelemaan, 
                              etteivät päässeet kuvaan.

Enimmäkseen sillä on pehmoleluja, kuten kuvasta näkyy. Välillä herää kysymys, missä vaiheessa lelu pitäisi heittää pois? Kun vinkuääni on hajonnut? Kun täytteet on kaivettu pellolle?

Keskellä oleva sininen vinkumönkiäinen alkaa Pallon ohella olla ainoita leluja, jotka ovat säilyneet Iineksen pentuajoista asti. Siilipariskunnasta toinen on vaiennut iäksi, mutta toinen pihisee yllättävän sitkeästi elossa. Ehkä Iines on tajunnut, että hauskuutta kestää pidempään, jos niitä ei heti "tapa". Muut pehmolelut ovat sitten enemmän tai vähemmän syötyjä. Voisikohan jostain ostaa pelkkiä vinkuja? Ostaisin heti sata, niille olisi aina käyttöä!

Vasemmalla etualalla oleva pallo, jossa on kiinni häntä, oli tänään agilitytreeneissä Iineksen suosiossa. Samoin oikean yläkulman punainen kong-lelu pääsi tänään käyttöön: täytteenä oli broilerlihapullaa.

Sininen kumipallo on kuitenkin Iinekselle kaikkein rakkain. Välillä koiran pieneen päähän ei tunnu muuta mahtuvankaan.

3 kommenttia:

 1. Kaikki pehmot on meillä enemmän tai vähemmän pehmitettyjä. Takana näkyvältä porolta olisi varmaan jo sarvet lähteneet...

  Mukavaa viikonloppua Iinekselle!

  VastaaPoista
 2. Pallo, pallo ja pallo ja viäl kerran pallo. Palloja ei voi koskaan olla liikaa. Go, Iines, go!

  VastaaPoista
 3. Kiitokset kommenteistä ja hyvää viikonlopun jatkoa! Poron toinen sarvi onkin jo melkein irronnut, laitoin kuvaa varten sen edustuksellisempaan asentoon. :)

  VastaaPoista