Hae tästä blogista

keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Ruoka-aika

Koska Iines on jo yli 8 kuukautta, sen voisi vähitellen totuttaa aikuisten ruokaan. Tähän asti se on syönyt kotiruokaa, Best In -murekkeita, Pedigreen kananmakuista penturuokaa ja jauhelihaa. Nyt päätin antaa silee myös Pedigreen aikuisten häränliha&kana-nappuloita. Ne olivatkin aika isoja!

                                        Joku sottapytty-koira on käynyt kupillaan.
 
Tästä kuvasta vähän näkee, millaisia nappuloita pusseissa oikein onkaan. Onkohan nuo liian isoja Iinekselle? Kuvan koira ainakin näyttää niin isolta ja siitä tulee mieleen, että ruoka sopisi paremmin tuon kokoisille haukuille. Ja hemmetin koviakin noi uudet nappulat ovat, eihän niitä pystynyt veitsellä pilkkomaan. Hmm...en ehkä osta uudestaan noita. Joku pienempi nappula tuntuisi helpommalta. Tai sitten voisin siirtyä johonkin mureketyyppisiin ruokiin ja luihin.
Jos Iines saa jauhelihaa, se saattaa nirsoilla muutaman seuraavan päivän. Sekään ei ole oikein kivaa, mutta mukava koiraa on vähän hemmotella.

1 kommentti:

  1. Koirilla on kyllä aika vahvat leuat, koosta riippumatta. Siitähän kuivaruuan hampaiden puhtaanapitoa auttava vaikutus tuleekin, kun koira joutuu pureskelemaan nappuloita!

    Meillä on noita pikkunappuloita kyllä Jeppe-nappuloiden (samaa kokoluokkaa kuin nuo isommat) kanssa rinnakkaiskäytössä, mutta pikkunappuloita otan vaan lenkille taskuun mukaan ja niitä laitetaan ongelmanratkaisutötsään, kun isot nappulat ei mahdu kolosta tötsään sisään. :D

    Koira tuntuu meillä tykkäävän enemmän pienistä nappuloista, en tiedä onko maussa eroa vai onko ne vain jännempiä kun niitä saa harvemmin, vai onko se vaan laiska otus, joka haluaisi päästä vähemmällä pureskelemisella.

    VastaaPoista