Hae tästä blogista

maanantai 6. helmikuuta 2012

Ja mitä Iines ei osaa

Kehumisen jälkeen voinkin sitten kertoa niistä ikävämmistä puolista ja meidän viikonlopusta. Perjantai lähti käyntiin matolle pissaamisella. Lauantaina koiranretale viihdytti itseään järsimällä verkkokaapelia, ja niin vietin sitten päivän ilman internettiä. Tein rauhassa koneella hommia ja Iines jotain väkersi kirjoituspöydän ja seinän välissä. Ihan tavallista, varmaan se jotain leluaan havittelee pöydän alta. Jossain vaiheessa epäilykseni heräsivät ja huomasin, miten nettijohtoa oli järsitty paristakin kohtaa ja kaikki johdot ja kuparilangat olivat näkyvissä.

                                   Iines vakavana verkkokaapelin kanssa.

 Sitten koitti sunnuntai ja lähdin kauppaan ostamaan mm. uutta verkkokaapelia (ei maksanut onneksi kuin 7 euroa.) Yllättäen Iines jäikin vinkumaan perääni, vaikka normaalisti se jää kiltisti hiljaa kotiin -  tai no, joskus se karkaa hissille asti, josta kannan sen takaisin sisälle. Iltapäivällä tuli vieraita kylään ja vein Iineksen juuri ennen heidän tuloa ulos pissalle. Mutta ei mennyt kuin tunti ja keittiön lattialla oli valtava lätäkkö!
Parin tunnin päästä tästä Iines olisi halunnut taas ulos, mutta ajattelin että jospa se nyt kestäisi vielä puoli tuntia siihen asti, jolloin vieraat olivat lähdössä. Mutta ei. Tällä kertaa keittiön matto sai märän osuman. Onneksi se ihme kyllä mahtui pesukoneeseen.
Ilta sujui suht normaalisti, Iines vähän nirsoili ruokansa kanssa, ei oikein maistunut taas vaihteeksi. Vein sen viimeisen kerran pissalle jonkinverran ennen yhtätoista. Yöllä Iines herätti minut kolmelta ja huomasin sen pissanneen koppaansa. Miksi? Mikä sillä oikein on?

Onneksi tänään maanantaina meni jo paremmin. Ulkonakin pystyi kävelemään pidempään, kun ei ollut enää niin kylmä ja ruokakin maittoi jo paremmin. Loppuun vielä pari kuvaa Iineksen (vihdoin ja viimein) valmistuneesta villapaidasta, jota se pitää mielellään kylmimmillä ilmoilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti