Hae tästä blogista

tiistai 24. tammikuuta 2012

Naudan maha

Siis HYI! Annoin eilen Iinekselle naudan mahaa pakasteesta vähän sulatettuna. Se haisi ihan hirveälle! Ihan kuin asunnossani olisi ollut kuollut lehmän raato! Asetin annoksen Iineksen eteen melkein epäillen syökö se sitä ja samalla kovasti toivoen, että kiltti Iines hävitä tuo kammotus. Iines hoiti homman mallikkaasti ja samaa tavaraa on vielä pakastimessa, kunhan uskallan sen sieltä joku päivä sulattaa...

Olisihan voinut arvata, että naudan maha voi vaikka haista, mutta kun muutkaan koiran sapuskat eivät haisseet mitenkään erityisesti ja paketti muistutti koiranruokamurekkeita, niin en ollut varautunut yllätyksiin.

Huh, kunhan tuosta on päästy, niin ei enää ikinä mitään mahaa tähän taloon! Loppuun voisi tokaista, että karsea kokeilu, mutta tulipahan tehtyä.

3 kommenttia:

  1. Joo. Tein tossa yks pv naudan mahasta koirille "laatikkoa". ajattelin että heitän koko paketin riisin, hirssin ja tattarin kanssa uuniin. no, siitä tulikin sit sellanen tuskien puoltoistatuntinen. aivan järkyttävä haju, ja ihan koko kämppä haisi. eli ei tuu meillekään naudan mahaa tai minkään muunkaan mahaa enään ikinä! aivan järkyttävää tavaraa!

    VastaaPoista
  2. Heh! Naudan maha on nyt poistunut tästä talosta ja täytyy sanoa, ettei se enää haissut, kun en lämmittänyt sitä. Kylmänä se oli aivan siedettävää, ei haissut oikein yhtään. Ja Iines hotki sen niin nopeasti poiskin, niin ei tarvinnut kauaa katsella. Ehkä vielä joskus ostan sitä kuitenkin, kun se niin hyvin näytti maistuvan.

    VastaaPoista