Hae tästä blogista

torstai 26. tammikuuta 2012

Agility osa 2

Tänään mentiin toista kertaa kokeilemaan agilityä Tamskin hallille, mukana oli espanjanvesikoira Tesla ja perhoskoira Oona. Putki sujui jo todella hyvin ja muihinkin esteisiin Iines meni innokkaasti, kunnes keinu rymähti alas ja Iines vähän pelästyi. Pelästymistä sitten paikkailtiin nakeilla jonkin aikaa, jotta keinueste ei enää myöhemmin pelottaisi. Tunnin jälkeen mentiin kunnon lenkille metsään, jossa koirat saivat juosta vapaana. Tosin Iines lähinnä sipsuttaa nätisti mun perässä, eikä juoksentele ympäriinsä. :)

                                Tesla ja Iines odottavat vuoroaan.

                               Dumbo tulee putkesta!


                               Iines isolla esteellä.

                               Välillä oltiin kiltisti paikallaan...

                                     ...ja sitten riehuttiin ulkona.
                                      Iineskin oli ihan lumessa!
4 kommenttia:

 1. Heips. Toi Tamskin halli on ihan tässä meidän lähellä ja olen monesti miettinyt sen vuokraamista tunniksi. Siis yhden kentän. Oliko teillä tuo vuokrattuna? Vai kuinka? Ja jos olitte yhdellä kentällä niin onko ne jotenkin eroteltu kuitenkin ettei koirat mee toisten puolelle tms? Ja onko noi kaikki esteet jo valmiina siel kentil ? Olis ihan sikakiva käydä koirien kanssa vähä testaamas agia :)

  VastaaPoista
 2. Mun kaverilla on sinne avain, eikä sen varaaminen maksa hänelle mitään. Vuokraamisesta en valitettavasti tiedä. Kentät on eroteltu, mutta yhtäaikaa näin päivällä ei ollut muita. Niiden välissä on punaista puuaitaa, se näkyy taustalla mm. siinä kuvassa, jossa mä olen. Ja noi esteet on valmiina ihan noin, se on kätevää.

  VastaaPoista
 3. Tässä katselen Iineksen kuvia ja ihan tuntuu kuin olisin peiliin katsonut :) Mun nimi on Perro ja asustan täällä Lempäälässä. Virallisesti olen Tappijalan Baarimikko eli siskoksia ollaan....

  VastaaPoista
 4. Moi Perro! Tosi kiva kuulla susta! Siitä onkin aikaa, kun nähtiin. Perhetapaaminenhan olisi todella mukava, vähän on ollut ikävä omankokoista seuraa, kun tuo Tesla alkaa olla jo aika iso.

  Taisin kuulla jotain sellaista, että säkin osallistuisit Tampereen näyttelyyn toukokuussa? Siellä ainakin viimeistään nähdään. Kilpaillaankohan me toisiamme vastaan, siinä olisi tuomareille ihmettelemistä, sama naama kaksi kertaa. :)

  T: Iines

  VastaaPoista