Hae tästä blogista

sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Match Show

Lauantaina käytiin ensimmäisessä Match Show:ssa, sen järjesti Hämeen Spanielikerho ry ja Irlanninvesispanielit ry. Ei sentään sijoituttu mitenkään ja saatiin sininen nauha. Iines kulki nätisti, mutta aristi tuomaria. Ei sinänsä mikään ihme, niinhän se tekee kaikille vieraille ihmisille. Ihan mukava kokemus se silti oli, nyt osataan ensi kerralla paremmin. Taisi Iineskin huomata, että minuakin jännitti. Loppupäivä kului mm.Teslan kanssa painien.

Tänään sunnuntaina Iines oli päivähoidossa kaverillani. Oli se vähän itkenyt perääni, mutta hyvin se tuntui pärjänneen. Iines oli saanut maksalaatikkoa ja leikkinyt paljon. Kun menin hakemaan sitä, vastaanotto ei ollut niin innostunut kuin joskus kotiintullessa. Kotonakaan se ei tullut nuolemaan naamaa, vaikka vihelsin sille. Ruoka ainakin maittoi ja unet. Ehkä se oli vaan väsynyt.

Iineksen silmät ovat taas punaiset ja sillä on vilkkuluomi ehkä tullut esille. Kulmahampaatkaan eivät ole lähteneet, vaikka uudet ovat jo aika isot. Huomenna soitan eläinlääkärille, niin saadaan molempiin asioihin selvyyttä.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti