Hae tästä blogista

sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Retki Hervantaan

Tänään käytiin retkellä Hervannassa ja kierrettiin Suolijärvi. Alkumatkasta näki vielä hyvin eteensä, mutta myöhemmin järveltä nousi kunnon sumu. Matkan varrelta löytyi kallionkoloja Iineksen tutkittaviksi. Reilu pari tuntia järven kiertämiseen kului, loppupäivän Iines makasikin sohvalla. Illalla voimaa riitti taas lelujen pureskeluun.

                                             Suolijärvi.

                                  Iines purolla.

                                     Luolan suuaukko.

                                              Kallioita.

8 kommenttia:

 1. Moikka :) Kiva kun kävit kommentoimassa päivitykseeni. Ja oli kiva löytää samalla sunkin blogisi :) Taidetaan asustella samassa kaupungissa kun on tehty suolijärven lenkkiä ja arboretumia käyty ihastelemassa. Jos kiinnostaa, olisi joskus ihan kiva vaikka tavata, noi meidän neidit kun näyttää olevan saman ikäsiä. Ja meillä ainakin leikkikaverit olis tervetulleita :) Ja varsinkin samanikäset, Breci ei ole vielä koskaan päässyt toisten pentujen kanssa leikkimään..

  VastaaPoista
 2. Hei! Tavataan vaan ja päästetään pennut leikkimään! Iines on kyllä kova leikkimään, toivottavasti se ei ole liian raju. Missäköhän koirat voisi päästää kunnolla telmimään?

  VastaaPoista
 3. Onko sulla autoa käytössä? Mulla on, joten sinänsä ei paikalla ole väliä. Ainoo kriteeri on se että olis aita ympärillä :D Annalan koirapuisto on ollut yleensä aika rauhallinen, ootko siellä koskaan käynyt? :) Ja voit ehdottaa kyllä mitä mieleen paikkoja tulee :)
  Meillä on torstaina neidillä kulmureiden poisto, joten sitten kun neiti siitä on toipunut niin meille tapaaminen käy melkein koska vaan :)

  VastaaPoista
 4. Bussilla ollaan kuljettu, kun ei ole autoa, vaikka voin varmaan saada veljeltäni tarvittaessa kyydin. Olen käynyt vain Ratinan ja Hakametsän koirapuistoissa ja niissäkin vain kerran. Missä Annalan puisto sijaitsee? Netissä oli tosi huonosti mitään tietoa siitä. Mitä sanoisit Hakametsästä? Siellä on pienille koirille oma puolikin. Onnea Brecille hampaidenpoistoon! Kävisikö sunnuntaina 12 aikaan?

  VastaaPoista
 5. Mulle käy ratina tai hakametsä, kumpi on sulle lähempänä?

  Sunnuntai klo 12 sopii, jos me ei mennä lauantaina kaverin tupareihin. Niihin jos eksyy niin voi olla aika myöhänen kotiutuminen... Laitan sulle tänne vaikka viimestään lauantaina päivällä viestiä jos menemme tupareihin.

  VastaaPoista
 6. Okei, kiva. Ratina olisi lähempänä, mutta silloin kun kävin se oli aika mutavelliä, mutta siitä on jo paljon aikaa...Taidan kallistua Hakametsän puolelle, koska siellä on se pienten puoli.

  VastaaPoista
 7. OK, Hakametsässä siis sunnuntaina klo 12. Ja jos tosiaan joudun perumaan, laitan viim. lauantaina tänne viestiä jo päivällä.. :)

  Parempi tuo Hakametsä just kun saa pienet sitten olla vaan pienten kanssa...
  Niin ja käytiin muuten tossa viime sunnuntaina ratinassa ja olihan se aika velliä..

  VastaaPoista
 8. Nähdään silloin! Toivottavasti pääset tulemaan!

  VastaaPoista