Hae tästä blogista

sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Viimeiset päivät pikkuisenaIineksellä on käsillä sen viimeiset päivät perheemme pikkuisena ja ykkösenä (heh) ennen vauvan tuloa. Tänään se sai järsiä luuta (namnam) ja käytiin puistossa. Siellä Iines pääsi yhteen lempihommistaan eli hakemaan frisbeetä.

Puistossa oli paljon tammia ja alas putoili tammenterhoja, joita oli koko ruohikko täynnä. Iines haisteli niitä ja ihmetteli aina alas putoavaa terhoa. Muutamaa terhoa se maistoikin, mutta eivät ne tainneet olla kovin maukkaita.


Huomenna lähden sairaalaan ja tulen sieltä sitten joskus vauvan kera takaisin. Seuraavat päivät ovat Iineksellekin erilaisia, se on varmasti enemmän yksin kotona kuin yleensä. Tarvittaessa naapurissa asuva kaverini käy huolehtimassa Iineksestä ja tuleehan Isäntä aina yöksi kotiin, jos silloin ei ole h-hetki menossa.

Ehkä Iines aavistaa jo jotain, kuka tietää. Silti on minusta aina vähän sääli, kun ei eläimelle voi selittää etukäteen mitä tapahtuu. Luultavasti Iines viettää kuitenkin leppoisia päiviä korissaan lepäillen ja valtaa öisin paikkani sängyssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti