Hae tästä blogista

tiistai 14. lokakuuta 2014

Iines ja vauva


4.10. laumamme sai uuden jäsenen, pienen pojan, ja Iineksestä tuli isokoira. Kotiuduimme torstaina 9.10. Iines ihmetteli pari päivää kovasti vauvaa. Aluksi se meni haistelemaan vauvaa turvakaukalossa ja hätkähti, kun vauva liikahti. Iineksen silmät vahtivat tiukasti vauvan olinpaikkaa, eikä edes pallo kiinnostanut. Vauva on Iineksen mielestä todella kiinnostava! Nytkin se aina vahtii missä vauva on, haluaa "hoitaa" vauvaa nuolemalla ja seuraa mukana, kun vauvaa siirretään huoneesta toiseen. Ekoina päivinä Iines vaikutti melkeinpä järkyttyneeltä tästä suurestä muutoksesta, ja muutenkin tuntui kuin se olisi vähän vierastanut minua viikon poissaolon jälkeen.

Nyt Iines on jo tottunut vauvaan ja menee aina ensimmäisenä katsomaan sitä, kun tulemme kolmistaan kotiin. Ja luo vauvaan rakastuneita katseita kuten yllä kuvassa ja käpertyy vauvan viereen sängyssä.

3 kommenttia:

  1. Onnea koko perheelle! Ihana tuo Iineksen ilme, kun katsoo vauvaa :)

    VastaaPoista
  2. Vihdosta viimein muistin tulla tännekin kurkkimaan :) Onnea poikavauvasta.

    Onko teillä sujunut hyvin? :) Meillä neiti on jo kohta 7kk, pari pv sitten jo nousi seisomaan sängyssään :) Aika menee ihan liian nopeaa, vastahan kuulin olevani raskaana ja nyt tuo ryömiä viipottaa ja kohta varmaan kävelee pitkin kämppää..

    Breci sai tuossa syyskuussa taas halvauksen tai ainakin halvausoireet, meni taas reppana jalattomaksi, sitä on nyt kuntoutettu akupunktiolla ja laserhoidolla ja kävelee taas :) Toivotaan että nyt olisi ollut viimeinen kerta kun näin sattuu. Leikkaukseen ei ainakaan enään ryhdytä..

    VastaaPoista