Hae tästä blogista

torstai 30. tammikuuta 2014

Voihan rähmä!

Eilen Iineksen silmät olivat kunnon rähmässä. Silmien punoitusta ja pientä rähmimistä oli jatkunut jo pari päivää ja tilannetta oli seurattu. Kunnes tuli aika soittaa eläinlääkärille. Saimme ajan jo samalle päivälle ja niin sitä taas mentiin näyttämään Iineksen kurretähtäimiä lääkärille.

Tällä kertaa Iinestä pelotti enemmän kuin ennen ja se tärisi kuin haavanlehti odotushuoneessa. Vuoroaan odottivat myös kaksi kissaa kantokopeissaan, mutta Iines ei sanonut niille mitään. Taisi se kissan haju sittenkin pelottaa enemmän kuin itse eläinlääkäriaseman hajut...

Iines sai lääkkeeksi antibioottisilmätippoja 10 päiväksi sekä aloitettiin jälleen Optimmune-silmävoide 2 kertaa päivässä. Hyvä puoli tässä on se, että silmävoide tulee halvemmaksi kuukautta kohden. Käynti maksoi reilut sata euroa, mutta taas Tapiolan vakuutus pelasti ja maksettavaksi jäi 37 euroa. Kiitän.

Iineksen elämään kuuluu sentään myös mukaviakin asioita, kuten pakettien avaaminen ja herkkujen etsiminen. Tällä kertaa tyhjään suklaarasiaan oli piilotettu nameja paperisilpun sekaan ja koko rasia oli kääritty sanomalehteen kuin lahjapaketti konsanaan. Käärepaperi tuottikin toivottua päänvaivaa ennen kuin ahnas kuono sai palkintonsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti