Hae tästä blogista

torstai 14. marraskuuta 2013

Silmäkontrolli

Tänään kävimme eläinlääkärillä silmien puolivuotiskontrollissa. Iines sai taas lääkäriltä kehuja kiltteydestään, hyvä Iines! Nyt Iinestä ei edes pelottanut aivan niin paljon kuin yleensä.

Iineksen silmät voivat kuulemma erittäin hyvin ja kosteutta oli normaalimäärä. Voimme siten lopettaa Optimmune-silmävoiteen käytön, mutta sen tilalla pitää käyttää silmien kosteutta tukevia Bepanthen Eye -silmätippoja 3-4 kertaa päivässä.

Lääkäri sanoi, että osa kuivasilmäisyyttä aiheuttavista tulehduksista tms. on sellaisia, joita ei voi kokonaan parantaa eli ne vaativat jatkuvaa lääkitystä. Seuraavat kuusi kuukautta katsotaan, miten silmät pärjäävät uuden tipan kanssa ja jos sitten kaikki on kunnossa, voidaan silmätippakin jättää kokonaan pois. Tämä uusi silmätippa ei sisällä mitään Kennelliiton dopinglistalla olevia aineita, joten ensi keväänä päästään jo mejä-kokeisiin ja talvella vaikka koiratanssikisoihin!

Iines lähettää terveisiä hirven luun järsimisen lomasta. Saatiin tätä herkkua kaverini kautta, kyllä maistuu!

Koiratanssia ollaan harjoiteltu aina perjantai-iltaisin Tampereen Seudun Koirakerhon ryhmässä. Me ollaan jo valittu seuraava kisakappale ja kasataan parhaillaan uutta ohjelmaa. Keväällä on tulossa ainakin kaksi koiratanssikisaa, ehkä me mennään sinne...kuka tietää.

Täytyy vielä kehua Tapiolan vakuutusta, joka korvasi suuren osan eläinlääkärilaskusta. 80 euron laskusta jäi maksettavaksi vain 20 euroa! Kiitos ja kumarrus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti