Hae tästä blogista

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Mäyräkoirabuumi!

Terveisiä Tampereen Kädentaidot-messuilta! Olen käynyt siellä lähes joka vuosi katselemassa ja ostamassa joululahjoja. Olette varmaan huomanneet miten viime aikoina - varmaan jo reilu vuosi sitten - pöllöjä on ollut joka paikassa? Korteissa, koruissa, lahjatavaroissa ja niin edelleen. On ollut oikea pöllöbuumi.

       Paapiin mäyriskortti. Kuvan mäyräkoiran olisi saanut myös pehmoleluna.

Viime vuonna messuilla oli nähdäkseni vain yksi myyjä, Paapii Design, jolla oli myynnissä kankaisia mäyräkoiria. Jollakin toisella saattoi olla yksi mäyräkoirariipus muiden korujen seassa. Tänä vuonna mäyräkoiria oli joka puolella! Toki oli vielä paljon pöllökuosia, mutta ehkä ensi vuonna mäykkyaiheisia tuotteita on jo niitäkin enemmän?
Harmi, ettei messuilla saanut ottaa valokuvia! Tässä kuitenkin kuvia ostoksistani.
                              
              Tuija Vikströmin Naavalainen-merkkinen mäyräkoirapussukka.

Messuilla oli aivan valtava mäyräkoiratuotteiden kasvu edellisvuosiin verrattuna, eikä se voi selittyä vain sillä, että kiinnittäisin niihin nyt enemmän huomiota. Luulen, että tämä enteilee uutta muoti-ilmiötä, mikä olisi kerrankin erittäin toivottu muotisuunta! Näyttää siltä, että alkamassa on mäykkybuumi.

Messuilta löytyi mäyräkoira-aiheisia t-paitoja, erilaisia mäykkypussukoita, lastenvaatteita mäykkykuosilla, kankaisia mäyräkoiria, huovutettuja mäyräkoirakoristeita, mäyräkoirakorvakoruja ja -pyyhkeitä ynnä muuta. Mäyräkoiranmuotoista piparimuottia jäin vielä kaipaamaan.

    Mäyräkoirapyyhe. Pyyhettä sai myös eri väreissä, ilman tekstiä ja tekstillä "Vieras".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti