Hae tästä blogista

keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Ruokajuttuja ja muuta höpinää

Eilen tehtiin päivälenkki ensin eläinlääkärille ja sitten eläinkauppaan. Lääkärissä kävimme vain kääntymässä ja Iines sai nameja, ettei siellä aina olisi vain ikävää ja jännittävää.

Wuffissa kävin katsomassa uusia valjaita, mutta en vielä löytänyt ihan mieleisiäni. Haluaisin Iinekselle nopeasti kuivuvat valjaat, jotka saisi autossakin kiinnitettyä turvavöihin. Onneksi kaupassa oli helppoja lisäosia, joilla tavallisetkin valjaat saa laitettua turvavöihin kiinni.

Saimme kupongilla 800 gramman Mush barf starter formula -aterian, ja lisäksi näytteenä vielä ainakin kahden päivän ruoat uutta nappularuokaa. Iinekselle ostin poron luita, jotka ovat sopivan pieniä, ettei samaa palasta tarvi kaluta montaa päivää. Äsken Iines saikin ensimmäisen poronluunsa ja hyvin se näyttää maistuvan. Poro haisee voimakkaammalle kuin vaikka broileri, mutta kaipa sen kestää.

Barf-ruokinta kyllä kiinnostaa, mutta kokonaan en haluaisi nappuloistakaan luopua, koska ne ovat niin käteviä matkoilla ja kylässä. Barfaukseen kuuluvan kasvissoseen antaminen vain epäilyttää: Iines ei ole ennen oikein arvostanut rehuja raa'an lihan seassa.


Syksyn alettua olisi kiva ehtiä kokeileman vielä kerran verijälkeä metsässä. Täällä Tampereella on ollut kauniin aurinkoista ja mieli tekisi lähteä sieniretkelle, kunhan ne kyyt pysyisivät poissa. Huomenna mennään taas viehejuoksuun Ylöjärvelle, pääsee Iines käyttämään saalisviettiään. Vaikka on se sitä käyttänyt ahkerasti muutenkin, viimeksi tänä aamuna se pääsi kirmailemaan oravan perässä harjulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti