Hae tästä blogista

keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Mäyrismäiset kuulumiset

Viikko sitten oltiin Hatanpään Arboretumissa mäyräkoirien syyskävelyllä. Koiria ihmisineen oli saapunut paikalle jopa 15 kappaletta! Ilma oli syksyinen: pilvistä ja melkein sadetta. Onneksi alkoi sataa vasta kun olimme jo lähtemässä pois.



                                                   Kukkulan kuningatar.

Oli tosi kiva nähdä niin monta mäyrispötkylää yhdessä ja jutella muiden koiranomistajien kanssa.

Viikonloppuna Iines oli taas Hervannassa lomalla, kun minä lähdin tyttöporukassa kaverin mökille. Yksi kavereistani on allerginen koirille, muuten Iineskin olisi päässyt mukaan. Mökkireissulla näin paljon lehmiä, mikä on aina Suuri Tapaus näin kaupungissa kasvaneelle. Lehmien tuijotus tuntui aluksi epämiellyttävältä. Siitä tajusinkin, miten hyvin olen tottunut koirien elekieleen näinä kahtena vuotena Iineksen kanssa.

                                          Mitähän Iines näistä olisi tuumannut?

Hervanta on siis tullut jo hyvin tutuksi Iinekselle ja minulle myös. Se onkin erittäin hyvä, sillä muutamme kokonaan sunnuntaina sinne Hervannan Isännän luokse. :)

Hänen Mataluudellaan on siellä lauma oravanarreja viihdykkeenä ja valtakuntakin on huomattavasti metsäisempi kuin täällä kaupunkikeskustassa. Paikka on suorastaan täydellinen Iinekselle, sillä pulikointijärviäkin on melkein joka tassulle.


Eilen alkoi Iineksen 4. juoksut, joita odotettiin jo elokuulle. Ihan hyvä ajoitus, kun ehdittiin käydä mäyräkoiratapaamisissa ennen niitä. Kovasti Iines on hellyydenkipeä ja tarvitsee paljon silittämistä ja rapsutusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti