Hae tästä blogista

lauantai 31. elokuuta 2013

Elokuun kuulumiset

Elokuun alussa pidetyt agilitykisat jätettiin väliin huonon sään takia.

Retkeilimme mummolaan mennessä Askolassa katsomassa Hiidenkirnuja. Hienoja olivat! Iines pääsi samalla reissulla pulahtamaan ensimmäistä kertaa elämässään mereen. Luulin, että se olisi ollut Iineksen mielestä erilaista kuin järvessä uiminen, mutta Iines oli ihan kuin ennenkin.

                    Iines ja Tesla leikkivät koirien leikkejä.


Iineksen pentukaveri Tesla kävi omistajineen kylässä ja kiersimme yhdessä Iidesjärven. Aluksi Iines ei olisi päästänyt Teslaa sisälle, mutta hetken ihmeteltyään ne alkoivat taas painia kuten ennenkin. Viime näkemisestä olikin jo aikaa!

21.8. kävimme mäyräkoirakerhon viehejuoksussa. Iines muisti heti viime vuodesta, mikä on homman nimi ja jahtasi karva"pupua" innokkaasti.

 "Mä en kyllä lähde kotiin ennen kuin olen saanut juosta kolmannenkin kerran."


                                                    Iineksen Perro-veli.

Juoksemassa nähtiin myös Iineksen veli Perro. Oli kiva nähdä taas pitkästä aikaa! Paikalla oli muutenkin tosi paljon koiria ja vuoroa sai jonkun verran odottaa. Aika kului kuitenkin nopeasti hyvässä koiramaisessa seurassa.

Torstaina  29.8. vietimme äitini kanssa Iineksen nimipäiviä koirakahvila Vainussa. Iinestä taas vähän jännitti, eikä se syönyt omaa kanaherkkuaan kuin vasta kotona. Me ihmiset sen sijaan nautimme senkin edestä kakunpaloistamme!
Kävimme myös kirjastossa, missä Iines sai osakseen paljon positiivista huomiota. Iines taisi vähän yllättyä ja olisi mieluummin ujona koirana piiloutunut selkäni taakse. Kotimatkalla kahvilasta lähdettyämme poikkesimme vielä Ratinan koirapuistoon, jossa oli sattumalta tuttu Saku-koira, joka on noutajan ja mäyräkoiran sekoitus. Veikeän näköinen otus! Alun hösläämisen jälkeen koirat paneutuivat omiin touhuihinsa: Saku kaivamaan juurakkoa ja Iines haistelemaan ja noutamaan palloa.

Iines sai nimipäivälahjaksi hienon kortin ja oman mäyräkoiralelun, jonka kanssa painia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti