Hae tästä blogista

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Harrastepäivä


Lauantaina kokeiltiin rallytokoa ja koiratanssia Tammermaan mäyräkoirakerhon harrastepäivässä. Molempia lajeja on kesällä luvassa lisää, menemme Iineksen kanssa sekä rallytoko- että koiratanssikurssille. Rallytoko alkaa toukokuun lopussa ja koiratanssi kesäkuun alussa.

Rallytoko oli ihan uutta ja kyltit tuntuivat alkusi vähän vaikeilta. Kyltit olivat parin kolmen metrin päässä toisistaan, ja jokaisen luona piti tehdä jotain: kääntyä vasempaan tai oikeaan, pyörähtää ja kääntyä samalla tai mennä ensin yksi, sitten kaksi ja lopuksi kolme askelta eteenpäin, jolloin koira aina välillä istuu ohjaajan viereen.
Vielä ei ihan päästy lajiin sisälle, mutta kurssilla varmaan saa siitä sitten kattavamman kuvan. Koiratanssi taas tuntui enemmän meille sopivalta lajilta, Iineskin osaa jo valmiiksi niin monia temppuja.


Kotimatkalla käytiin Plantagenissa katselemassa kasveja. Lemmikkiosastolla oli lattia katettu valmiiksi Iinestä varten. Nameilla testattiin paria älypeliä, mutta ne olivat liian helppoja. Kukaan ei tullut valittamaan Iineksestä, eikä ovien luonakaan ollut mitään kieltomerkkejä eli johtopäätöksenä voi todeta, että koirat ovat tervetulleita Plantageniin.

2 kommenttia:

 1. Mitäh! Onks teillä tommonen kukkakauppa, jossa on koirillekin herkkuja. Oooh! Ei meil vaan.

  Meijän miälestä koiran saa viedä semmosiin kauppoihin, joissa ei oo elintarvikkeita. Eiks koiran saa viedä ravintolaankin, jos sitä ei oo kielletty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli kiva yllätys Iinekselle. Täytyypä käydä toistekin, jos taas saisi herkkuja. Joskus ollaan Lahdessa poikettu myös Plantagenissa ja sieltä on saanut jotain näytepusseja mukaan.

   Ihan joka reissulle Iines ei tule pääsemään, oli siinä sen verran vahdittavaa, ettei kuono ihan joka paikkaan mene. Onneksi Iines oli niin viisas, että meni pissalle pihaosaston reunaan, jossa oli nurmikkoa. Muuten olisi ollut aika kiusallista...

   Kyllä sitä ravintolaankin saa mennä. Kaikilla ei ehkä ole kieltolappuja ovessa, mutta kannattaa kysyä saako tulla.

   Poista