Hae tästä blogista

keskiviikko 29. elokuuta 2012

Nimipäiväsankari

Tänään oli Iineksen nimipäivä ja muutama muistikin onnitella. :) Korjasin Iinekselle pari sen tuhoamaa pehmolelua ja niillä Iines sai leikkiä niin paljon kuin halusi. Suurin osa sen päivästä kului kuitenkin kotona itsekseen. Vähän oli tainnut olla ikävä, kun lenkkarin pohjallinen oli kaivettu ulos kengästä. Iines on kuitenkin sen verran kiltti ettei syö pohjallista. Illalla kävimme rannassa ja Iines pulahti järveen, puistossa heittelimme palloa ja Iines teki temppuja makupaloja vastaan.


Päivän paras hetki taisi olla, kun viimeisellä pissatuskäynnillä törmäsimme naapurin Kasper-terrieriin (taitaa olla Norwichinterrieri). Iines ja se ottivat juoksukilpailun käytävässä. Meno oli kovaa ja tassut vain luistivat lattialla! Iines piti taas sitä hassua ääntään, kun se innostuu. Se oli todella huvittavaa! Toivottavasti se ääni on ihan harmiton...sitä on vaikea kuvailla, mutta se tulee jostain syvältä eikä ole Iineksen omaa ääntä.

Ulkona olikin sitten yllätys Iinekselle. Sen vakipaikalla nurmikolla oli iso siili, joka todellakin sähisi eikä tuhissut. Iines haukkui sille ja mun piti estää, ettei Iines mene liian lähelle sitä. Mentiin sitten eri paikkaan pissalle.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti