Hae tästä blogista

maanantai 20. elokuuta 2012

Menoja ja kuulumisia

Juoksut näyttävät viimein loppumisen merkkejä näin 16. päivän kohdilla, huonomminkin voisi mennä. Tänään käytiin yhteisellä iltakävelyllä uuden 6-vuotiaan koirakaveri Pepin kanssa. Peppi näyttää vähän isolle mustalle mäyräkoiralle, toinen vanhemmista taisikin olla mäyris. Iines ja Peppi tulevat hyvin toimeen keskenään ja juoksivat, jahtasivat keppiä ja uivat yhdessä. Mikäs sen mukavampaa!

Koiratanssia ja temppuja ollaan harjoiteltu kotona. Iines tajusi eilen viimein sanan "pyöri" ja osaa nyt pyörähtää kellon suuntaan. Lisäksi se osaa hypätä jalkojeni välistä ja nousta takajaloille antamaan läpsäykset kämmenille molemmilla tassuillaan.

Iines on kokeillut ulvomista uudestaankin, tällä kertaa sireenien ääniin parvekkeella. Ääni oli jo paljon kuuluvampi eikä enää niin söpö. Ihan kuin Iinekseen olisi sattunut tai jotain...surullinen ulvonta? Aina Iines ei kuitenkaan reagoi sireeniin, kai se riippuu mielentilasta ulvotuttaako vaiko ei.

Sika-nautajauheliha tai lohi aiheutti Iinekselle vähän ripulia, joten nyt kokeillaan uudestaan hitaammin allergianappuloita riisin kanssa. Tämä päivä on ainakin mennyt hyvin.

Iinekselle on lähiaikoina luvassa monenlaisia kivoja aktiviteettejä, ensimmäisestä niistä lisää huomenna!

                                           Iines aamu-uinnilla yhtenä elokuun päivänä.

1 kommentti:

  1. Moikka!

    Kiitos kutsusta! Tullaan ihmeessä jos vaan säät sallii ja ollaan vapaalla tuolloin. :)

    On jäänyt nyt bloggailu tosi vähälle enkä oo hirveesti ehtinyt blogejakaan lueskelemaan.

    VastaaPoista