Hae tästä blogista

sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Koirien joulurauha julistettu

Tänään osallistuimme Iineksen ystävän Teslan ja ei-enää-niin-vihollinen Oonan kanssa Hämeen kennelpiirin kynttiläkulkueeseen, joka kulki Hämeenpuiston päästä päähän. Meilläkin oli lyhty mukana ja Iineksellä oli villapaita ja heijastinliivi päällä. Onneksi enää ei satanut, paikalla oli kuitenkin aika paljon ihmisiä ja vielä enemmän varmaan koiria, yhdelläkin ihmisellä oli neljä koiraa. Iinestä vähän jännitti, kun oli niin paljon koiria, mutta kun päästiin alkuun, niin kävely sujui mallikkaasti. Perillä koirat saivat hienon lahjapaketin ja ihmisille oli tarjolla glögiä ja piparia, jos jaksoi jonottaa (minä en jaksanut). Koirille julistettiin joulurauha (Iines ja Oona kuulolla!), joka mukaili paljon Turun joulurauhan julistusta. Lopuksi laulettiin Maa on niin kaunis. Oli mukava tapahtuma, ensi vuonna uudestaan.

                                  Iines on juuri päässyt perille puiston toiseen päähän.

                                  Ihmisiä koirineen.

 Iineksen lahjapaketti: hammasharja, hampaidenharjausohjeita, purupatukoita ja terveellisiä nameja. Lisäksi saatiin kiva pieni laukku.

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit. Jos oisin muistanu tän ni olisin ehkä itsekin lähtenyt :)

    Kivaa Joulua teille!

    Nähdään vaikka vuoden vaihteen jälkeen kun ehtii :)

    VastaaPoista
  2. Samoin teille! Olisi kiva nähdä taas, me käytiin tässä välissä Hakametsän koirapuistossa, muttei siellä juuri ollut ketään.

    VastaaPoista