Hae tästä blogista

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Hei, kuuraparta!

Tänään sunnuntaina olimme Tammermaan mäyräkoirakerhon koirakävelyllä Pyynikin harjulla. Lunta oli juuri sopivasti ja aurinko paistoi. Pakkasta oli kymmenen astetta, mutta onneksi ei tuullut, niin tarkeni hyvin. Iineksellä oli ainakin kuusi lenkkikaveria, joista suurin osa oli narttuja ja muutenkin varsin samannäköisiä kuin Iines, koossa oli sitten eroja. Meidän joukon nähneillä ihmisillä näytti olevan hauskaa, osa kysyikin, onko meillä joku tapaaminen. Hauskaltahan nuo pötkyläkoirat näyttävät varsinkin kun niitä on useampi.

                                           Iines kipittää lumisella polulla.

                                         Välillä Iines oli vapaana ja kulki kiltisti lauman mukana, 
vaikka toisia koiria tuli vastaan.


                                                  Kävelyn nelijalkaiset osanottajat.


     Kuuraparta!

Iineksen tassuihin muodostui isoja lumipaakkuja, yksikin oli kooltaan yli puolet tassun koosta. Paakut haittasivat loppumatkasta menoa, pahahan sellaisten kanssa on kävellä. Kannoin Iinestä harjulta lähdettäessä ja yritin irrottaa pahimpia paakkuja. 
Kävelimme Pyynikiltä kotiin asti, kun oli niin hieno ilma ja Iines oli innoissaan lumesta. Kotona Iines pääsi lämpimään tassukylpyyn. Lumipaakkuongelmaa ei ollut viime talvena, miksiköhän niitä nyt tulee tassuihin? Huomasin jo aiemmin, että tassut ovat vähän halkeilleet, niin kävi tosin viime vuonnakin. Ongelma on kuitenkin jo hoidossa ja tassuvoide on matkalla Zooplussalta Iineksen joululahjan kera.

Maisemat olivat jälleen uskomattoman upeat:

                                       Ei kommentteja:

Lähetä kommentti