Hae tästä blogista

perjantai 13. maaliskuuta 2015

Täällä ollaan jälleen!


Blogi onkin hiljentynyt viettämään vauvavuotta - niin siinä kävi, ettei tänne millään ehdi kirjoittaa, vaikka aluksi oli tarkoitus ehtiä. Tämäkin teksti on ollut yli viikon kesken.
Laumamme vauva täytti viime viikolla jo viisi kuukautta. Iineksellä on meneillään valeraskaus ja hellyydenkaipuu ja hoivavietti on kova. Iines makoilee siellä missä vauvakin on ja vinkuu, tekee pesää pinnasängyn alle ja ruokahalu on mennyt.

                                   Kaverukset alkavat olla jo samaa kokoa.

Maanantaina kävimme eläinlääkärissä silmäkontrollissa, Iineksen silmät voivat nyt erittäin hyvin ja Optimmune-voidetta käytetään edelleen aamuin illoin. Vasemmassa korvassa oli hiivaa ja sitä ollaan nyt puhdistettu korvanpuhdistusaineella. Iines ei tykkää yhtään sen laitosta ja ravistelee itseään ja kieriskelee lattialla aina sen jälkeen.

Vaikka vauva vie nyt enemmän huomiota, niin kyllä Iineksestäkin huolta pidetään!

Tänään oli ihana käydä aurinkoisella ilmalla kävelyllä ja nyt päästiin jo vaunujen kanssa metsään pururadalle, kun ladut ovat jo sen verran huonossa kunnossa. Iines sai juosta vapaana ja leikkiä kepillä, kyllä oli kivaa meillä kaikilla! Ja mikä parasta Iineksen mielestä: huomenna lähdetään maalle peurojen jälkiä nuuhkimaan, ehkä jopa nähdäänkin niitä.

Kevät on tullut, Iines on aloittanut parvekekyttäyksen: